Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V2065 CENTRINO 1.80 GHZ 1GB 80GB alacam ama kafamda bir yığın soru var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu laptop'un ((FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V2065 CENTRINO 1.80 GHZ 1GB))
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=779&productid=bd47126
    özellikleri bana iyi geldi. Fakat sitede ısınma ve klavye problemleri olduğu yazıyor kafam karıştı.

Şu ACER'in
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81340&productid=bd700924 modelini tavsiye ediyorlar fakat bunu özellikleri düşük ekran kartı tümleşik ram 512. duo olması avantaj ama ben laptopta oyun da oynayacağım onun FS'in ekran kartı çok iyi bence.

Parasal anlamda da 1.800-1.900 YTL'yi geçemem.
    Laptop almak için beklemeli miyim yoksa fujitsu-siemensi almalıyım veya başka bir modeli mi? Bu FS AMILO PRO v2065'i satın alan arkadaş varmı acaba bu konuda bizleri aydınlatırsa çok sevinirim. Bu konuda titizim çünkü ilk kez laptop alacam kuzenim de TOSHIBA'nın Turionlu modelini aldı memnun ama onun fiyatı 2.300 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursah86 -- 16 Temmuz 2006; 19:23:46 >

• zor seçim,ama işte acer,f-s özellikler iyi ama niye o fiyata ki,daha düşük özelliktekiler daha pahalı iken,acer acer
  • 2060 lar 2045 serisini üstü 2045 ler berbattan daha öte makinaklrdı fs 1451g kullandım aylarca tık demedi 2060 lardan hiç haberimiz yok aslında sen alacaksın başkaları alacak ve göreceğiz,ama acerde bu tip bir sorun yaşarmısın onuda bilemem oda cok yeni bir makina ama alacaksan acer al duo işlemcili camerada var ama oyun oynamak içinse fs de dediğin gibi paylaşımsız vga var sana birinden biri diyemiyorum ikiside cook yeni makinalar
  • hee birde toshibanın turionlu modeli asla olmadı sanırımda olmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.