İşlemci Cinsi Intel Celeron İşlemci Hızı ( mhz) 1.4 Ghz/400MHz 1MB-360 Ön Bellek 1024kb Bellek (Mb) 256-Mb Ddr Sdram Pc4200 (533-MHz) Maksimum Bellek ( Mb) 1024-Mb Ddr2 (533-MHz) Bellek Slot Sayısı 2 Sabit Disk ( Gb) 40 Gb 5400 rpm SATA Ekran Boyu ( Inch) 15" Ekran Tipi TFT XGA Ekran Çözünürlüğü 1024 dpi x 768 dpi Floopy Opsiyonel Optik Sürücü Dvd/Cd Wrt Combo Ekran Kartı Integrated in VIA N800 with Unichrome Pro 3D/2D tech. up to 64 MB shared mem. Ses Kartı Onboard Faks Modem 56K Motorola Network Kartı 10/100 Mb Onboard I/O Port 1xType 1/2,4x USB2.0,1xVGA,1xRJ11,1xAudio in,1xAudio out,1xIEEE1394, (prov2030) Klavye Q Türkçe Mouse Touch Pad Pil Tipi - Ömrü Li-ion 1.15 saat Ağırlık (kg) 2.6 kg Kızılötesi Yok Wireless Var Bluetooth Opsiyonel İşletim Sistemi Xp Home Türkçe Diger 3 Aylık İnternet Paketi Web Adresiwww.fujitsu-siemens.com.tr Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde
selam arkadaşim sana yazık olmasın infronic te dell var 999+kdv inspronn 6000 serisi paran yeterse kaçırma almak istediğin lap tap ı tavsiye etmem ii düşün yoksa elinde kalır ama sadece nete girmek için diyorsan bilmem ama yine tavsiye etmem
bende siemens 2045 var ama o biraz pahalı sen dediğimi yap kaçırma onu sana kolay gelsin
ofis uygulaması ve internet içinse arada film vsvsv seyredecek ve muzik dinlayeceksen al kullan ama yok arkadas ben ne kadar kasacak program varsa kullanacam diyorsan alma derim not: bende 1Ghz lik bi alet var çatır çatır internet film muzik download upload takılıyorum :) yani kısaca ne için kullanacaksan onun için bir alet ara yada tavsiye iste :) bol şans
arkadaşlr bugün teknosa daydım orada çok ilgili bir arkadaş vardı.bizimle ilgilendi sağolsun vede sattıkları 4 siemens inde bir sorun old. söyledi yaani dediki fujitsu siemens te sorunla karşılaşabiliyorsunuz.matrka kötülemek için diil kesinlikle dostane olarak söyledi..ayrıca bu sitedede bu sorunlardan birkaç tanesine raslamıştım..dikkat edin derim.
bende bügün gördüm kasası şık, keşke kasası 2045 şe, 2045 şin kasası ona olsaydı dedim ama boşuna...:) birde dikkatimi çeken üzerindeki etikette parlak ekran diyordu, çalışırken gören varmı.. ?
paran buna yetıyorsa ıdare eder bı sıstem
ekran kontrasti biraz zayif aç1 farkiyla baktiginda biraz bozuluyo. cache bellek 1 mb o da biraz sorun olabilir. baslangiç performansi olarak tatminkar gözükebilir. ama belli bir süre keske dedittirebilir. ekran anti parlak,oldukça mat. ama 1150 ytl için evde lazim olunca kullanilacak bi ürün lazimsa is görür.
biraz daha paraya kıy acer 4104 lci al dell 6000 pek tavsiye etmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme