Şimdi Ara

fujitsu-siemens v2045 XP Pro Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fujitsu siemens amilo pro v2045 notebook aldim
    Ekran karti paylasimli paylasimsiz .. ve 64 mu 128 mi tartismalarinin oldugu zamanda

O zamanlar belirtilen klavye sorununu da cozdum .. arkadaslar sagolsun
    Yalniz tek sorunum SATA disk yuzunde XP Pro veya win2003 kuramayisim
    bu sorunu asabilmis olan var mi? Floppy mevzusuna girmeden???

• merhaba arkadasım bu sorunu ben bırcok kez ugrastım ama tek bır cozum buldum oda arkadasımın lısanslı xp prof. cd sını alıp kendımınkını recovery yaptım ve bu sekılde hallettım. hemde bende ısletım sıstemı almanca idi bu sayede onuda cozumledim:) hem xp prof hemde turkce ısletım sıstemıne sahıp oldum. sanada bunu tavsıye ederım. floppy aldım ama bırcok kısmı gectıgım halde hep bır hata verdı en son combo drıver hatası verdı ve cozumleyemedım:( sana tek onerım soyledıgım yol....
  • kardeş Windows'u OEM kurmak için BIOSA (acılışta F2 ile)girip ADVACED altında AHCI Configuntion'nu Disable yaparsanız OEM kuruluşta SATA diski görüyor.

floppy takmaya göstermeye uğraşma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetincenk

kardeş Windows'u OEM kurmak için BIOSA (acılışta F2 ile)girip ADVACED altında AHCI Configuntion'nu Disable yaparsanız OEM kuruluşta SATA diski görüyor.

floppy takmaya göstermeye uğraşma.

Hay gözünü sevem, ne cok işime yaradı bilemessin. Amilo pro v2040 var elimde, günlerdir recovery cd si arıyos. sata sürücüsü de bulamadım, windows cd'si icine gömmekle uurasıodum..

Neyse ki bu msjı gördüm de kafayı sıyırmaktan son anda kurtuldum.

Bu arada bu yaptıımız ayar neyi iptal edio, ne işe yarıo tam olarak??

Çok saol tekrar tekrar...
  • Kardeş o yaptığın ayar satayı iptal ediyo ve rahatça xpyi kurabiliyorsun.

Bende yapıyordum.Napıyım mecburiyetten :D
  • 1.5 saattir ugraşıyordum meğer bu kadar basitmiş Allah (c.c.) sizden razı olsun arkadaslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.