Şimdi Ara

Fukurokuju hocam buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam özel mesaj sistemim sorunlu olduğu için buradan yardımcı olabilirim, buyrun.

@fukurt@Fukurokuju

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 21 Aralık 2024; 17:55:1 >

• Hocam 700 bin TL ye kadar otomatik vites araç bakıyorum auris de listemde var

Aurisle alakalı yaptığım araştırmalarda cvt şansıman sorun olabilir diyorlar dolayısıyla yüksek km alırken özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar nedir sizce. Aşağıdaki iki araç hakkında fikirlerinizi merak ettim

Şimdiden teşekkürler

Şu uygun fiyatlı auris sizce riskli mi, döşemelerde kılıf var gibi genel temizliğini tam kestiremedim ancak km ye göre temiz duruyor

https://www.sahibinden.com/s/WK6Ea6FM

Bir de şu araç var yine ancak yaşına göre fiyatı biraz yüksek geldi bana

https://www.sahibinden.com/s/0FgT14fb

• Fukurokuju F kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle hayırlı bir nasip denk gelir inşallah,

Auris sorunsuz, ekonomik ve konforlu bir modeldir c segmentinde, tavsiye ederim.

İlk sorunuzdan başlamak isterim, auris modelinde cvt tip şanzıman 2013 yılından sonraki kasada başlıyor ve genel anlamda sorunsuzluğu ile biliniyor, duyduğum gördüğüm bir kroniği yok, aurislerdeki multidrive s cvt tip şanzıman şu anda trafikte kullanılan otomatik şanzımanlar arasında en sorunsuz olanlarından bir tanesidir, kasten bozmaya uğraşıp çabalanmadığı ve rutin bakımları yapıldığı sürece sorunsuzdur. Fakat bütçenize uygun olarak yaptığım araştırmalar neticesinde 2013 sonrası temiz düzgün bir auris yok ne yazık ki, bu yüzden size önerim bir alt makyajlı kasa almanızdır, çünkü bir alt kasanın makyajsız kasasında yani 2007 2010 arası üretimdeki modellerde tek kavrama yarı otomatik yani robotize şanzıman var ve bu şanzıman konforlu değil üstelik zaman zaman robot arızalanabiliyor, ama 2010 ve 2013 yılları arasında üretilen makyajlı kasasında 4 ileri tam otomatik şanzıman var ve bu şanzıman sorunsuz ve konforlu, kademe sayısının az olduğuna bakmayın oranları uzundur 120 km hızda 3 bin devirde gider uzun yolda.

Sizin paylaştığınız ilanlar makyajsız kasa ve o bahsettiğim robotize şanzımana sahip maalesef, o yüzden önermiyorum.

Sizin için makyajlı kasa ilanlarını inceledim ve tavsiye edeceğim bir ilan buldum sizin için,

Bütçenizi çok az aşsa da biraz pazarlık ile bütçe aralığınıza gelecektir diye düşünüyorum, bahsettiğim kasadaki temiz düzgün en uygun ilanlardan, hızlı gidebilir size uyarsa değerlendirmenizi rica ederim.

Bahsettiğim ilan linki :

https://www.sahibinden.com/s/E2vSr3rU

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Hocam ilginiz ve ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim. Elinize sağlık, bu ilanı arayagağım

• Fukurokuju F kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam ne demek, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.