Şimdi Ara

FULHAM-ARSENAL (14:45) İZLEYECEKLER... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Chevin

şu ligtv yorumcusu maçtan çok takımların durumunu ve tarihini anlatıyor arkadaş yemin ediyorum televizyonu kapatıp link arıycam bu adamlar yüzünden

rus spiker daha iyi sürekli ş sesleri geliyor ve arada hep hudar deyip duruyor
  • adamlar zaten 0/1 önde ataga çıkmış sagdan bi arkadaş tam 5 arkadaşı bana pas ver ben atayım diye kale önüne gelmiş.
  • 2-0 podolski :)
  • 0-2
  • fulham aynı fennerbahçe gibi defans yapıyor nerde o premier ligin agresifliği
  • dk 44: maç 0/2 arsenal ortasaha ve forvet hattı rakip top çıkarmasın diye 4 kişiyle fulham defansına baskı yapıyor. bunlar hep anlayana.

ve son saniyeler arsenal 0/2 önde baklava dilimi şeklinde rakip kaleye saldırıyor. azmışlar resmen.
  • abi walcott inanılmaz ya arsenalin gözü gibi bakması lazım bu sezon walcott a adam akıyor resmen
  • sonuçta premier lig maçı 2-2 olursa hiç şaşırmam
  • Arsenal Yine Üçledi Dakika 70.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenal 3 tane salladı rahat oynuyor
  • herifleri harbiden kendine getirdik wenger kendi kendine diyodur şimdi '' Ah şu türkler de olmasa düzeleceğimiz yoktu,turkish delight dedikleri bu olsa gerek. ''
  • aha 3-1 oldu hadi son 15 dk immorcible turn around
  • Arsenal epey transfer yapacakmis kalan 1 hafta 10 gun icinde. CL garanti, kafalarida rahatladi, bu macla ligde de toparladilar, moraller yerine geldi. 2-3 tane nokta atisi transfer yaparlarsa yurur giderler. Suarez iyi giderde ama Liverpool'la anlasamadilar bi turlu..

• quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

aha 3-1 oldu hadi son 15 dk immorcible turn around

Immorcible ne ki ? Tahmin konusunda bir harikaymissin dostum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

aha 3-1 oldu hadi son 15 dk immorcible turn around

Immorcible ne ki ? Tahmin konusunda bir harikaymissin dostum .

çek cumhuriyeti maçında 3-2 yaptığımızda ingiliz spiker bu tarz bişey demişti yarım yamalak yazdım işte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.