Şimdi Ara

Full bass için kulaklık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese selam. Yeni bir başlık açmak istemedim o yüzden ben de buraya soruyorum. Ben bass gitar çalıyorum ve laptopumdan mp3leri(rock, alt. rock tarzı) dinleyip çalmak istiyorum ancak bassları ayırt edemiyorum o yüzden bassları belirgin şekilde verebilecek bir kulaklık almak istiyorum. ebay.com dan alacağım için 50 dolara kadar (Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ama 100-150 YTL'ye kadar belki de) bişey tavsiye eder misiniz ?

Not: Kablosu biraz uzunca da olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmstar -- 30 Aralık 2006; 10:11:47 >
  • SENNHEİSER İE4 IRIVER h10 ile ceb telefonu titrer gibi titriyor kulagında insanın
  • Ebayden alacaksan, v-mode vibe bass freq diye bir modeli var, onu da düşünebilirsin. Baslarda iyi olduğu söyleniyor.
  • "V-Moda Bass Freq" modeline 50$ verebilirsen çok iyi bass verdiği söyleniyor. Ama adı üstünde, balans özürlüdür. Roll off var birçok frekansta, gerçi sen sade bass diyorsan senin için yapılmış bir alet tamamen. Bu arada roll off var diyorum ama bandridge ile falan kıyaslanmaz sanırım, öyle sanmayın yani. Sadece balans isteyen için CX300 daha iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 30 Aralık 2006; 18:46:32 >
  • tşk arkadaşlar bayramdan sonra ebaydan bi kaç çeşit alıcam sanırım
  • Arkadaşlar kulaklıklar iyi güzelde bu kadar para vermek ne kadar doğru. Philips'in 15 YTL'ye görmüştüm. Ondan alsak ne olur? Sizce 50 YTL'lik bir fark olur mu?
  • ya bu sennheiser mx200 mü alsam 300 mü? Ne farkı var bunların Allah aşkına...........
  • Sennheiser HD 202 de bass konusunda usta bir kulaklık bence
  • Kulak içi: Ultimate Ears Super.Fi 5 EB , SkullCandy Full Metal Jacket

Kulak Üstü: Koss Portapro

Bu kulaklıkları tavsiye ederim. V Modaları da denedim ancak beğenmedim. Müzikte detay falan bırakmıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.