Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Full+Full Nintendo Switch V2 Satın Al 15 Aralık 2024 06:16 1 1 Full+Full Nintendo Switch V2 EXTRALAR:-8BitDo USB Adapter (xbox ve PS kontrolcülerilerini switche, joyconları pcye kablosuz bağlamanızı sağlar ve inputları dönüştürür)-Kutulu oyunlar+Mario Odyssey +The Legend of Zelda BOTW+Smash Bros. Ultimate+Dark Souls Remastered+Mario Kart Deluxe-Geekshare oyun bölmeli taşıma çantası- Ayarlanabilir stand- 12 ekim 2025'e kadar Nintendo Switch ONLINE- Koruma kılıfı ve kırılmaz cam-Hesaptaki oyunlar+Celeste+South park fractured but whole+Cuphead+Lost in Random+Hollow knight+Fifa 23 legendary edition+Mortal kombat 11+The suicide of rachel foster+Stardew Vallet+Persona 5 royal+Switch Online üyeliği ile gelen DLCler ve Oyun kütüphanesi-32GB Hafıza kartıCİHAZ:2 yıllık cihaz, Fly Technology'den alındı. Aksesuarları tam. Hep kılıfla kullanıldı. Çok az kullanım gördü batarya kapasitesi gayet iyi, stick drift yok. Joycon kızakları, kilitleri, ekranı ve hoparlörler sağlam. Son 3 fotoğrafdaki kullanıma bağlı kozmetik deformeler dışında bir sıkıntısı yok tüm detaylarıyla ilana koyuyorum ne görüyorsanız o gelecek.Switch ekosistemine girmek için birebir. Nintendo exclusiveleri ve çeşitli sağlam oyunla dolu hazır oyun kütüphanesi, eksiksiz aksesuarlı, full ekstralı, online üyelikle gelen DLCler ve farklı nintendo konsollarına ait oyun kütüphaneleri...Cihazlarımı temiz kullanırım diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz, bu cihaz da alınca sizi üzmez. Switchlerde asıl para eden oyunlar olduğundan fiyatım ederinde diye düşünüyorum o nedenle pazarlığa kapalıdır ilan. Not: Foruma diğer sitelerden bi tık daha uyguna koydum Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Full+Full Nintendo Switch V2