Şimdi Ara

Full HD LCD TV Tavsiyesi (Plazma'ya Doğru) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40V3000 2 gün önce aldım inanılmaz güzel gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bende 52'' LCD almak istiyorum ama görüntü iyi olmaz diyorlar ne diyorsunuz?Bende DigitürkPLus+PS3 kullanacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar bende 52'' LCD almak istiyorum ama görüntü iyi olmaz diyorlar ne diyorsunuz?Bende DigitürkPLus+PS3 kullanacağım.

o ebatlarda plazma alırsanız daha iyi olur.
  • Muhteşem bir parça şiddetle tavsiye ederim. bunu almayı düşünüyorum.fiyat-performans açısından en mükemmeli... yorumlarınızı bekliyorum.

PHILIPS 42PFL5603D LCD TV PANEL
    Ekran Boyutu 42 inch (106 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 30000:1
    TV System PAL, SECAM, DVB
    İzleme Açısı 176 derece
    Sistem Pixel Plus HD
    Panel LCD Full HD W-UXGA Active Matrix
    Renk 28.9 Milyar

Tepki Süresi 5 ms
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080p
    PC Sinyal Algılama 1024x768 (85 Hz)
    Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
    High Definition Full HD
    USB Var
    fiyatı:2.824.00 ytl
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_42PFL5603D-LCD-TV,4770.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyurt -- 21 Mayıs 2008; 22:14:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

Arkadaşlar bende 52'' LCD almak istiyorum ama görüntü iyi olmaz diyorlar ne diyorsunuz?Bende DigitürkPLus+PS3 kullanacağım.

Yanlış anlamayın ama neden peki?
  • hepinize merhaba. Baktımkı aynı tv ler arasında kalmışız bende bir iki kelam edeyim dedim. Panasonic 40pv700 sahibiyim. Salonada bir tv gerektiğinden bu seferde lcd olsun diye düşündüm. Plazmanın eksilerini bu tv ile kapatırım diyorum. Ama bu sefer 46 olsun, full hd olsun diyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu en iyi seçimin x3500 olduğuna karar verdim. Fakat fiyattan dolayı w3000 e daha yakınım. 100HZ ve bravia engine ex harici eksiği yok. F86hakkında forumda şikayetler var. lg ise pek tutulan bir marka değil. Bana sorarsan w3000 modelini araştır. uygun buldunmu hemen kap. W3000 kullanıcısı olan arkadaşlar sizden izlenimlerinizi bekliyoruz zira w3000 hakkında forumda pek izlenim okuyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkurmut

quote:

Orjinalden alıntı: shener

Lg 42LG5000 - 106 cm - 1920x1080p - 50.000:1 dinamik kontrast. Fiyatı 2700 ytl nakite.

hakkında nette bir bilgi bulamadım türkçe sitelerde tabii???

ALINMAYACAK BİR ÜRÜN BİLGİNİZOLSUN KAGIT ÜSTÜNDE DEVASA GÖZÜKSEDE GÖRSELLİKTE OKADAR DÜŞÜK BENCE

İYİ FORMLAR...

bende bunu anlamıyorum. özellikler perfect görüntü berbat.
    bu LG üçkağıtçı bir firmamı. yoksa başka bir dünyaya mı TV üretiyor. birimlerimi özelliklerimi bilmiyor? Nedir yani bu olay?
  • quote:

quote:

quote:

lcdlerde sd yayında 52" ekranda görüntü gerçekten vasat çözünürlükten dolayı.aynı marka ve model tv nin 52 ve 40 lığını yanyana izleyince farkı görürsünüz plazmalarda ise bu farkı gözle görmek imkansız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

lcdlerde sd yayında 52" ekranda görüntü gerçekten vasat çözünürlükten dolayı.aynı marka ve model tv nin 52 ve 40 lığını yanyana izleyince farkı görürsünüz plazmalarda ise bu farkı gözle görmek imkansız.

Pioneer PDP-LX508D modelini önerirmisiniz?

• quote:

pio kuro serisi bir plazma.dünyada en iyi plazma olarak kabul ediliyor bu seri.bütçeniz el veriyorsa hiç düşünmeden ve aklınızda soru işareti olmadan alabileceğiniz bir tv
  • quote:

quote:

pio kuro serisi bir plazma.dünyada en iyi plazma olarak kabul ediliyor bu seri.bütçeniz el veriyorsa hiç düşünmeden ve aklınızda soru işareti olmadan alabileceğiniz bir tv

Türkiye'de satan yok galiba google da pek iç açıcı sonuçlar bulmadım Türkiye'de satılıyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Türkiye'de satan yok galiba google da pek iç açıcı sonuçlar bulmadım Türkiye'de satılıyor mu?

size digicom showroom adres ve telini veriyorum orayla görüşürseniz yardımcı olurlar no:0212 268 52 00 nispetiye cd. güvercin sk. no:9 1.levent /istanbul

• teşekkürlerde ben İzmir'deyim.Acaba bu telini verdiğiniz şirket kargo ile çalışıyor mu?
  • PS3 Console Gaming

While it remains one of the best-value Blu-ray player on the market, the Sony PlayStation 3 (PS3) sadly lags behind the Xbox 360 when it comes to gaming software development and rollout. Granted, the latter has had a 1-year head start over the former, but this can't hide the fact that the highest-rated examples of HD games currently belong exclusively to the Xbox 360 platform, e.g. Bioshock, Halo 3 and Gears Of War.

Fortunately one of most anticipated first-person shooter this year – Call Of Duty 4: Modern Warfare – was recently released on the PS3 as well as the Xbox 360:

Full HD LCD TV Tavsiyesi (Plazma'ya Doğru)

Although in the past I have usually refrained from recommending plasma TVs to serious gamers due to certain technology-specific issues like image retention and lower (relative to LCDs) peak brightness level, the Pioneer PDP-LX508D proved itself to be a welcome exception. Due in no small part to its expansive contrast ratio, fluid motion handling and 1920x1080 resolution, the PDP-LX508D didn't even skip a beat in portraying the exquisite detail, lifelike animation, wonderfully layered textures, and terrific lighting effects found in abundance in COD4.

The Kuro plasmas I have tested in the past were extremely resistant to image retention/ screenburn, and the Pioneer PDP-LX508D was no different. After hours of intensive gaming, I could detect a hint of retention only on a black screen, and even then it would usually wash away within a few minutes of normal viewing. Still, there's no harm in following the advice in our plasma screenburn prevention article, at least for the first 200 hours.

I did not notice any phosphor trails when the "Activision" logo started spinning speedily every time I entered the game, but then again I don't usually see such green/ yellow flashes. Because phosphor trails are inherent to the plasma technology, and whether you see them or not depends on your individual susceptibility (retinal persistance theory), I suspect that if you have witnessed this problem on other plasma televisions, you'll probably see them on the Pioneer PDP-LX508D as well, in which case you should seriously consider an LCD TV (will have some other drawbacks) instead.

Arkadaşlar burda ne demek istiyor?Pioneer PDP-LX508D yi incelemişler ps3 performansını....

• PIONEER PDP-428XD 42'' KURO EKRAN PLAZMA TELEVİZYON ile PANASONIC VIERA TH-42PZ85E PLAZMA TV arasında seçim yapmak istiyorum. sizin değerli yorumlarınızı dikkate alarak plazma seçiminde bana yardımcı olacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavas -- 22 Mayıs 2008; 20:48:42 >
  • 42pz800 düşünüyodum ama 1 ay sürermiş gelmesi... sonunda alıyorum tv yi 42pz85 son kararımdır cumartesi bu işe noktayı koyuyorum hayırlısıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: goasly

42pz800 düşünüyodum ama 1 ay sürermiş gelmesi... sonunda alıyorum tv yi 42pz85 son kararımdır cumartesi bu işe noktayı koyuyorum hayırlısıyla

Bence iyi seçim yaptınız. Bende aynı odeli düşünüyorum ama bir süre daha bekleyeceğim. Hayırlı olsun. Nerden kaça aldığınızı da belirtirseniz sevinirim. İyi seyirler.
  • PIONEER PDP-428XD 42'' KURO EKRAN PLAZMA TELEVİZYON ile PANASONIC VIERA TH-42PZ85E PLAZMA TV arasında seçim yapmak istiyorum. sizin değerli yorumlarınızı dikkate alarak plazma seçiminde bana yardımcı olacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkürler.

her iki plazmadan biri için görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
  • donanımımdan cok memnunum sony ilk sırada gelmeli bnce her zaman ikinci sıra samsungdur sahsen...
    w3000 nun 10bit dolayı olmasından tercih ettm ve her yonuyle cok yerınde bı karar verdıgımı soyleyebılırım

Full HD LCD TV Tavsiyesi (Plazma'ya Doğru)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.