Şimdi Ara

FULL HD UYDU ALICISI TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD olarak mini olmayan uydu alıcısı tavsiye eder misiniz benim için önemli olan biss kolay girilmesidir.Kullanan kişiler önerirse çok sevinirim.Bazı uydu alıcılardı biss çok zor oluyor o yuzden buna çok dikkat ediyorum. Bütçe 60 tl

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

HD olarak mini olmayan uydu alıcısı tavsiye eder misiniz benim için önemli olan biss kolay girilmesidir.Kullanan kişiler önerirse çok sevinirim.Bazı uydu alıcılardı biss çok zor oluyor o yuzden buna çok dikkat ediyorum. Bütçe 60 tl

Teşekkürler

hıremco tavsıye ederım

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-2-uydu-alicisi-P124543132
  • Arkadaslar
    LG 55LA660s televizyonum var. Uydu yayınlarını bina ortak anteninden LG nin kendi gömülü uydu alıcısını kullanarak alıyorum. Ancak rüzgarlı havalarda vs LG uydu alıcısı yayın kesilmelerine neden oluyor. HD yayınları da alabilecegim, HDMI baglantisi olan bir uydu alıcı bakiyorum. Öneriniz ne olabilir?

Sevgiler
  • c a g a t a y kullanıcısına yanıt
    Hocam sorununun dahili uydu alıcısı ile alakası yok. Hangi uydu alıcısını alırsan al o sorun devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam LG tuneri cok hassas o yüzden en ufak sinyal düsmesini direk yayında hissediyorsun.
    Aynı canaktan gelen ve mutfakta bagli olan TV de harici uydu alici var ve onda hic böyle sorunlar yasamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c a g a t a y -- 19 Aralık 2016; 12:23:32 >
  • MAC250 tavsiye ederim. Son zamanlarda çok tutulan bir uydu alıcı. Hem de çok fonksiyonlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem3939

MAC250 tavsiye ederim. Son zamanlarda çok tutulan bir uydu alıcı. Hem de çok fonksiyonlu.

MAG 250 IP TV setten mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c a g a t a y

quote:

Orijinalden alıntı: Adem3939

MAC250 tavsiye ederim. Son zamanlarda çok tutulan bir uydu alıcı. Hem de çok fonksiyonlu.

MAG 250 IP TV setten mi bahsediyorsunuz?

Aynen hocam.
  • Ben de FHD uydu alıcı alacağım. Hepsiburada'da fiyatlar düşmüş gibi. En çok satanlar listesinde genelde 150 TL altı ürünler var. Bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/uydu-alicilari-c-155057
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

Ben de FHD uydu alıcı alacağım. Hepsiburada'da fiyatlar düşmüş gibi. En çok satanlar listesinde genelde 150 TL altı ürünler var. Bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/uydu-alicilari-c-155057

Ben de arayış içindeyim. Hiremco Zapper alıcam gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.