Şimdi Ara

Full HD ve HD de fps degerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mesle cihazı HD .1360*..... en yuksek çözünürlükte oynuyorum ultra ayarlarda.Bir de full HD var diyelim.malum en yuksek çözünürlükte HD ye gire daha az fps verir.Fakat ben Fhd cihazda çözünürlüğü 1360*... A düşürürsem HD olandKi ile aynı görüntüye sahip olur mü.ve fps degerleri nasil olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Arkadaslar mesle cihazı HD .1360*..... en yuksek çözünürlükte oynuyorum ultra ayarlarda.Bir de full HD var diyelim.malum en yuksek çözünürlükte HD ye gire daha az fps verir.Fakat ben Fhd cihazda çözünürlüğü 1360*... A düşürürsem HD olandKi ile aynı görüntüye sahip olur mü.ve fps degerleri nasil olur.

evt goruntu biraz daha kotu olur hersey kendi cozunurlugunde verir sana en iyi goruntuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Arkadaslar mesle cihazı HD .1360*..... en yuksek çözünürlükte oynuyorum ultra ayarlarda.Bir de full HD var diyelim.malum en yuksek çözünürlükte HD ye gire daha az fps verir.Fakat ben Fhd cihazda çözünürlüğü 1360*... A düşürürsem HD olandKi ile aynı görüntüye sahip olur mü.ve fps degerleri nasil olur.

evt goruntu biraz daha kotu olur hersey kendi cozunurlugunde verir sana en iyi goruntuyu.

Sağolun hocam.Benim düştüğüm duruma kimse düşmez herhalde.Lenovo y580 alacaktım stokları tükenmiş ,onun dısında full HD vee. İyi bir ekran kartlı laptop monster 2.8 milyar.Monsterin HD olan modelleri de pahalı gibi oluyor.napcam şaşırdım valla ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.