Şimdi Ara

Full HD wifi 1200 Lümen Led Projeksiyon 449,10 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
14
Favori
33.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz kendi ağını oluşturuyor. Kablosuzdan cihazın oluşturduğu ağa bağlanıp ekran paylaşımı yapıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranın tamamı net oldun (tam odaklansın) istiyorsanız cihazı tam yatay konumlandırın,yani yerden yüksekliği, görüntü orta noktasının yerden yüksekliği ile aynı olsun.
  • dün aldım. 299tl ye evde kendi çapınızda bir sinema ortamı oluşturmak için iyi denilebilir.
    bluetooth hoparlörle kullanınca fan sesini de duymamış oluyorsunuz:)

ama iphone ekranını wifi den yansıtamadım. cihazı görüyor, bağlanıyor da sonra internet erişimi yok diyor. ve bir adım öteye gidemiyorum:) yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar istanbul da gören duyan varsa haber ederse sevinirim. akşamları sıfır ışıklı ortamda kullanacağım için bana yeter diye düşünüyorum
  • demin 299 liradan bir adet daha sipariş geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

demin 299 liradan bir adet daha sipariş geçtim

bu fiyattan sipariş verebilmenizin sırrı nedir
    ben ne zaman baksam ya stok yok yada 499 lira

Full HD wifi 1200 Lümen Led Projeksiyon 449,10 TL

• Cihaz'a kablosuz görüntü aktarmak için yapmanız gerekenleri ekranda 3 adım da yazıyor zaten arkadaşlar. 1) Telefonun Wifi'sinden cihazın wifi'sine bağlanıyorsunuz. 2)Cihaz'ın IP adresine telefonun webbrowser'inden bağlanıyorsunuz ve cihaza evdeki network ağınızı tanıtıyorsunuz. Böylece cihaz internete çıkış yapabilecek hale geliyor, hatta bu anda eğer cihazın güncellemesi gelmişse, size güncelleme var yapacağım diyor. (Bu işlem sonuna kadar hiçbirşey yapmadan bekleyin, güncelleme bittiken 15 saniye sonra da size cihazın elektrik kablosunu sök, tekrar takarak reboot et diyor.) 3) Cihaz'ı evdeki networke bağladıktan sonra telefonunuzu evdeki network'e bağlayıp kablosuz görüntü aktarma menünüzden projeksiyonu seçerseniz görüntü aktarmış olursunuz. =)

Umarım açıklamam yeterli olur sizler için.
  • Merhaba arkadaşlar, cihazı bende aldım. Çok mükemmel değil, ama iş görüyor. Tam karanlık odada oldukça güzel görüntü veriyor. Ben 3 metrelik duvarı tam olarak kaplayacak şekilde yansıttım, ailecek evde güzel bir gün geçirdik. Kısacası ev içinde film izlemek için oldukça yeterli.

Sizden bir ricam olacak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Evde 5+1 ses sistemim var, ama projeksiyona bağlayamadım. Kablolar uyumsuz oldu, bir dönüştürücü kablo gerekiyor, ama ben birkac elektrik dukkanina vs. sordum, fakat bulamadım. Bu konuda da fazla bilgili değilim.

5+1 sistemin çıkış kablosunun resmini asagida veriyorum.

projeksiyonun yaninda gelen kablo ise bu,

kisacasi 5+1 sistemden 3 adet kablo çıkıyor, bu 3 kabloyu 1 kabloya indirerek, projeksona bağlamalıyım. Bu dönüştürücüyu nerede bulabilirim? Bu dönüşturucunun ismi ne? Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engmech -- 1 Nisan 2017; 11:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @AnacoN
    Android de Dlna ile bağlanıyor cihaz ezcast programıyla video fotğraf oynatabiliyor ama miracasta geçince bağlantıdaki X kaybolup bağlanır gibi oluyor.Sonra bağlantı kesiliyor.Ne telden ne de ipad den görüntü aktaramadım.
    Siz versiyon 1.0.1 de denediniz mi firmware update sonrası.
    4pda formunda firmware problemli diyorlar unic uc46 için aynı projeksiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: engmech

Merhaba arkadaşlar, cihazı bende aldım. Çok mükemmel değil, ama iş görüyor. Tam karanlık odada oldukça güzel görüntü veriyor. Ben 3 metrelik duvarı tam olarak kaplayacak şekilde yansıttım, ailecek evde güzel bir gün geçirdik. Kısacası ev içinde film izlemek için oldukça yeterli.

Sizden bir ricam olacak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Evde 5+1 ses sistemim var, ama projeksiyona bağlayamadım. Kablolar uyumsuz oldu, bir dönüştürücü kablo gerekiyor, ama ben birkac elektrik dukkanina vs. sordum, fakat bulamadım. Bu konuda da fazla bilgili değilim.

5+1 sistemin çıkış kablosunun resmini asagida veriyorum.

projeksiyonun yaninda gelen kablo ise bu,

kisacasi 5+1 sistemden 3 adet kablo çıkıyor, bu 3 kabloyu 1 kabloya indirerek, projeksona bağlamalıyım. Bu dönüştürücüyu nerede bulabilirim? Bu dönüşturucunun ismi ne? Yardimci olursaniz sevinirim.

Aradığınız ürün bu fakat satıcı hakkında bilgim yok örnek olsun diye link veriyorum:http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/1-stereo-e-3-stereo-disi-5-1ses-sistemi-kablosu-267205788

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

@AnacoN
    Android de Dlna ile bağlanıyor cihaz ezcast programıyla video fotğraf oynatabiliyor ama miracasta geçince bağlantıdaki X kaybolup bağlanır gibi oluyor.Sonra bağlantı kesiliyor.Ne telden ne de ipad den görüntü aktaramadım.
    Siz versiyon 1.0.1 de denediniz mi firmware update sonrası.
    4pda formunda firmware problemli diyorlar unic uc46 için aynı projeksiyon.

bizdeki cihazin unic uc 46 olduguna eminmisiniz hocam ?

sayet oyleyse hepsiburadada 500 tl ye satiliyor neredeyse yari fiyatindan dahada ucuza almisim 234 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 1 Nisan 2017; 13:27:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unicuc46 - blitzwolf - quarice ve general home hepsi aynı cihazlar markayı basıp satıyorlar

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Açıkçası ben kablonun ismini bilmiyordum. Sayenizde öğrendim, artık internetten araştırıp alırım. İyi günler...

• bu arada aksilik olacak ya cihaza 2 TB disk baglayim dedim harici disk kutusu aldim. (BU ARADA DISK KUTULARI FIYATLARI UCMUS RESMEN EN UCUZU 100 TL) stok fazlasi kampanya denk geldi 60 tlye dark storex e30 denk geldi alip ciktim aluminyum kasa acma kapama dugmesi ve usb3.0 ozelliginde guzel kutu kasadaki 2 tb yi cikarip bu kutuya koymadan windows bolumunu bicimlendirip tek disk haline getirip oyle takiyim derken diski komple silmisim

3 ayri diskte muhafaza ederim genelde tum resim video arsivimi onemli olanlarini.aynilarini fakat filmlerim sadece bu diskteydi yaklasik 700 gb falan ve yedegi de yoktu

1 haftadir program arayip durdum sonunda silinen 700 gb klasorume eksiksiz oldugu gibi kavusmanin sevinciyle 2 tb diski projeksiyona taktim ve diski tanidi. suan sevincim 2 ye katlandi desem yeridir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 1 Nisan 2017; 14:28:47 >

• zogg Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben Iphone 6s Plus ve Ipad Air ile belirttiğim şekilde güncelleme sonrası bağlantı kurup görüntü aktarabiliyorum.
  • @AnacoN
    Teşekkürler cevap için menü tuşuna basıp sağ alt köşedeki firmware versiyon kodunu söyleyebilirmisiniz.

• İstanbulda gören duyan arkadaşlar haber verirse çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

İstanbulda gören duyan arkadaşlar haber verirse çok sevinirim

sipariş geçtim 299 liradan ama hemen peşinden arayıp o cihaz kırık yanlış koymuşuz dediler

iptal ettiler

• Şu 299a alanlar nasıl alıyorlar bize de bir yardımları dokunsa ya şu arkadaşların???

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Şu 299a alanlar nasıl alıyorlar bize de bir yardımları dokunsa ya şu arkadaşların???

Evet ya bir zahmet

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.