Şimdi Ara

Full hd wifi kanal geçişleri çok hızlı olan ip tv siz uydu alıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filbox humax cihazlardan kullanıyorum. Malum filbox hizmet durdurdu. Ve sözde hediye ettiği ama parasını benden aldığı cihaz da iş yapmaz durumda. Bundan dolayı Türkiyeden bulabileceğim yani aliexpress vs satışı olmayan kanal geçişleri oldukça hızlı olan bisskey girilebilen kanal sıralamasını kendim yapabileceğim hd yayın destekli ve wifi özelliği olan ancak iptv özelliği çok da önemli olmayan bir cihaz almak istiyorum. Kendi sattığı ürünü bana tavsiye edenlerden değil gerçekten kullananlardan artı ve eksi gördükleri yönleriyle birlikte bilindik marka olması şartı ile tavsiye alabilirmiyim. Sizden ricam soruma yazdıklarımdan dolayı önyargılı cevaplar vermemeniz. Çünkü öğlenden bu yana forumdaki diğer benzer konuları okuyorum. Ya tüccar elindeki malı satöaya çalışıyor ya konuyu açanın yaşı üzerinden konu devam ediyor ya alakasız bir yönde ama sonuç olarak sonuca gitmeyen konular açılmış hep. Bu yüzden gerçekten tavsiye verebilecekler yazarsa sevinirim. Diğer türlü konu alakasız yere gidiyor. Acil dönüşe dr gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praethor -- 4 Şubat 2019; 19:10:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• magbox pluton ve royal x modellerini kullanan oldu mu aranızda acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.