Şimdi Ara

full int cold bow? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hypocrites

@umbaba

Sen bu oyunda kasmayı seven birini gördün mü ?
    Kaç lve kadar bir full int spear kadar fazla vurabilmeyi düşünüyorsun ?. Ve birde en zevkli ve en kolay kasılan charmı? 4-5 M uzaktan vurunca en kolay kasılan char mı olucaksın ? Yahu bunun zevki neresinde ? Oyunun %99 u kasmayı sevmez. %1 i senin gibiler işte. Biz bunca yıl full int bowun iyi olduğunu bulamadıkta sen mi buldun ? Bunca sene Int bow neden rehberlerde tavsiye edilmedi ? Nomadın rehberinde bile tavsiye edilmiyor düşün kaç sene öncesinin rehberi.

Bir passivelere bak bakalım heuksalda hp arttıran bir passive s/ste Br arttıran bir skill ve bowda ne var parry ratio var.. Parry Ratio' nun yüksek olması biraz dayak yemeni azaltabilir ama hiçbir zaman Block rate veyahut hp nin yerini tutmaz...

Oyunun wizarddan sonra dayanıksız charlarından birisi, bari FUll int olup ben çok vurmak istiyorum diyorsan ya wizard yada spear kas.

Değişiklik sroda bazı zamanlar iyi değildir lakin Cold Glavier Int bow gibi buildleri savunan insanlar önemsenmez. Bir Full Str glavie için öncelikli Force Fire ise bowman içinde öncelikli build STR dir. Umarım anlatabilmişimdir.

Tartışma konusu Gw veya Fw ise, son sözüm şu olacakki, Bir Fw de Kale surlarında büyük işler başarabilirsin ama düşman yanında bittiği zaman işte ozaman insanlar neden int bowu seçmiyor diye düşünüceksin

İşin aslı şudurki silkroad bir World of Warcraft değil son derece basit ve ana hatları olan bir oyundur. Sen Full int bowa + Force versek yok şu skilli kullansak yok şu skill gereksiz dersen olmaz. Çünkü bu oyunda belirli bazı temel kurallar vardır ve sen oyunda iyi olmak istiyorsan bu kurala uyucaksın...
    İstediğin buildi seçebilirsin yaratabilirsin, fakat sonuç rehberlere uyulmadıkça hüsran olur. Çünkü bu oyun Skilleri basit bir oyun. Mastery lv sınırı olan bir oyun.

Benim burda amacım tartışma yaratmak değil bazı şeylerin ne akdar gereksiz olduğunu anlatmak.

ßen mi kasmayı seviyorum ?
    tatar 'a sorabilirsin ; ben ona diyordum yeni basLarken , yaw ben çok sıkılıyorum kasarken sen sıkılmıyor musun falan diye.. O da bana ilerki lv lerdeki canavarlar daha iyi ses çıkarıyor fln diyordu

Ayrıca INT Archer belli bir yerden Gw de Fw de iş yapar diyorsan , bu tartışma bitmiştir , ben amacıma ulaşmışımdır.

Evet bu arada Pacheon Atack rating veriyor , Light Pr vermekte..

@xxxtatarxxx

Canımcım sen onları bırakta char nölüyor onu süle Satiör musun ? Satıyörsan Hav maç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 9 Mart 2008; 0:38:50 >

• Sen amacına ulaşmış olabilirsin ama(halbuki tam olarak değil(tartışmayı bitirmek için Int Bow Full Str wizarddan sonraki en ezik char %99 luk kesime göre
  • öfff okuyana kadar anam ağladı yaw please be quiet
  • int bow yani kac sene oldu artık bu sorunun sorulmaması gerek ya ko da ınt bowcumu var yada baska oyunda sacmalamayın
  • diğer levellerde full int ama her 10 levelde 2 int 1 str verse ve el yakma olarak ateşi kullansa nasıl olur?
  • bowcu istiosan full str imbue olarak fire derim
    int çi istiosan s&s imbue olarak fire derim gene
    full int bowun güçlü olucağını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Sen amacına ulaşmış olabilirsin ama(halbuki tam olarak değil(tartışmayı bitirmek için Int Bow Full Str wizarddan sonraki en ezik char %99 luk kesime göre

%1 'i unutmamak lazım..
    Unutmaki 100 kişi oynamıyor Sro yu -.-
  • yeter yaw nası bir tartısmadır bu..

baya uzamıs..
  • Beyler Full int Bow Ezikdiktir diyenlere:

Ksro Da Kyoshi_Kenji War 100 lv full int bow

Server Kralı

Gerçekten Kasılırken görmeniz gerek Mütiş bişey
  • güzel bir tartışma konusu olmuş
  • full str sun + 7 bow ve üstü full sun olan oyundaki arkadaşım sun shild sun blade charla takas yaptı charını şimdi int bowu anlatmaya devam ediniz bizim hiç bir şey bilmediğimizi ve görmediğimizi düşünerekten...
  • kasmak zevkli fakat pvp de iş yapmaz ileride sword shield dönceksen ayrı tabiki
  • int bow bi işe yaramaz sun bow varsa bilemem
  • KSRO'dan bir örnek :)

full int cold bow?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhon -- 14 Mart 2008; 9:01:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

dediğin çarı kasarsan ister 80 ol ister full farm ol yerden kalkamayacak bi çar buildi

+1

katılıyorum

30 lv kadar kastım... kasması çok zevkli... sonro spear nukere döndüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.