Şimdi Ara

Full int Spear mı? Sword mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • spear taxi yapacağın zaman kullan , kasarken sword shield spearla kasarsan hemen ölürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxvaderxxxx -- 15 Ağustos 2008; 0:15:51 >
  • bi kere spear full int olmaz götüremezsin..

ben 85 lvl fullint S/s kasıyorum.. gayette memlunum.... ŞİDDETLE öneriyorum

bi kere 73 te acılan bicheondaki combonun verdiği debufları göz önüne al.. str lerde 30 k hp olucak hybrd le kesmen zorlaşır.. snow bitmeden kesemezsn işin yaş..

bicheondaki phy defans veren 60 snyelik skil hayat kurtaran skildir.. ayrıca knock down var snow bittiğinde onları kullanarak hem hayatta kalma olasılıgın artar hemde çok iyi damage atarsın..

karsındakine division yedirdiginde 1-2 nuke at zaten yeni gelen pillerden basmadıkça dayanması olanaksız

kasarken daha az hatta cok cok az hp kullanırsın.. pvpde ise hem zevkli hemde çok iyi bir build..

o sp lere yazık etme full int bicheon lightlig cold 90 fire 30 oda fire wall skili için.. Wizardlar çok sever o skili e bide iyi bir armor set... str lerle 1 vs 1 de snow açmana bile gerek kalmaz..

çok konuştum saçmalamış olabilirim.. FULL İNT GİT BİCHEON VER İLERİDE DUA EDECEKSİN BANA

acayip zevkli oldugu kadar bnce full intlerin vermesi gereken weapon skili..

• bladeufuk

belli baslı skilleri uplarsan kullanıcagın el yakması, en onemli nuke gibi veya ihtiyacın olan dayanabilmek için snow shield ve forst guard serisi gibi snrm seni baya bi goturur nivlam dan hesapla istersen.
  • 90bic-90cold-90light s/s nuker pure int ...

bu arada o sp 90 a yetmez.. 600-700k civarı 90 lvl ff olursun
  • tabi yetmes ama 60 65 e kadar her seyi acar veya belli skillere agırlık verirse birzdaha idare eder bladeufuku.. sonra 90 olunca 9 gapla bi farm daha yapar benım 90lvl sımdıye kadar kendı 700k sp kastı baslaıdıgından beriki 240k sı 1 den 90 a giderken geliyor snmr bladeufuk a 90 olduktan sonra 200 250k bi sp yapması gerekicek
  • sword+sheald cold+light benim düşüncem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.