İLAN: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-en-iyi-kombinasyon-m2-ssd-32gb-ram-ryzen-3600-rx590-plus-se-914482156/detay/
Selamlar,
Baştan belirtmek istiyorum. PAZARLIK veya TAKAS'a kapalıdır. Çok fazla bu yönde mesaj geliyor. Lütfen artık bu konuda mesaj atmayın. Atacağınız tek mesaj almak istiyorum olsun.
Bu fiyata bu performansda bir kasa ilanı yok. İlanları inceledim, hepsi ekran kartı şişirilip gerisi boş olan sistemler. Bu fiyat için konuşuyorum. Karar sizin.
Tam olarak 1 yıllık bir sistemdir. Satış sebebim sistemi komple güncellemektir. Kasa toplamayı seviyorum ve en baştan yeni nesi bir sistem toplayacağım. Tamamen keyfi bir satıştır bu yüzden de indirim düşünmemekteyim.
İçerisinde Orjinal Windows 10 ile verilecektir. Key'i size vereceğim.
2. Fotoğrafta görüldüğü üzere tüm parçaların kutuları da verilecektir. Hatta o fotoğrafta parçaların sadece yarısı yer almaktadır. Çünkü Sıvı soğutmayı vs. sonradan aldım.
Faturaları mevcuttur. Hepsinin faturalarını da size vereceğim. Garantisi olmayan bir parçası yoktur.
İçeriğinde en ufak eksik. En ufak kalitesiz bir parça yoktur. Piyasadaki ekran kartını güzel kullanıp işlemciyi en ucuzundan alıp dar boğaz yapan sistemlerle bir tutmayınız.
2K ayarlarda ve full grafiklerde güncel oyunlarda 170-350fps almaktayım.
Sistem içeriğini detaylı olarak yazıyorum. En ufak kalitesiz veya uyumsuz bir parçası yoktur. Full + Full tamamen dopdolu bir sistemdir.
Anakart: Asus TUF X470 Gaming Plus RGB – Vatan Bilgisayar Garantili 2 Yıl Kutusu Verilecektir
1.300TL
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 – Vatan Bilgisayar Garantili 2 Yıl Kutusu Verilecektir
2.015TL
İşlemci Sıvı Soğutucu: Nzxt Kraken X52 Çift Fanlı Rgb Işıklı Sıvı İşlemci Soğutucusu Garantili Kutusu Verilecektir,
1.100TL
Ram: 32GB RAM! 4x8GB Corsair Vengeance Pro RGB 3200MHz BEYAZ – Garantili Kutusu Verilecektir
2x 1.100TL = 2.200TL
SSD: EN HIZLI SSD! Corsair MP510 M2 480GB 3480/2000MB/sn – Garantili Kutusu Verilecektir
830TL
SSD 2: Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s S - Garantili Kutusu Verilecektir
275TL
HDD: EN HIZLI HDD! Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5'' 2 TB 7200 RPM 256 MB SATA 3 HDD Garantili
550TL
Ekran Kartı: En güçlü RX590 KART! Sapphire Nitro+ RX 590 Special Edition – Sinerji Bilgisayar 2 Yıl Garantili Kutusu Verilecektir
5500-6500TL (Muadillerinin piyasası. Garantili ve performansı %100 olan bir karttır)
Kasa: Phanteks Eclipse P350X – QP Bilişim Garantili
800TL
Güç Kaynağı: Gigabyte B700H Modüler 700W 80+ Bronze – Sinerji Bilgisayar Garantili Kutusu Verilecektir
700TL
Sleeve Kablo: Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Siyah Garantili
270TL
RGB Fanlar: Corsair SP120 + RGB Kontrolcü – QP Bilişim Garantili Kutusu Verilecektir
700TL
+ Kasa içi kumandalı RGB şerit led.
150TL
Total: 17.390TL yapmakta. Siz de araştırıp bakabilirsiniz. İstediğim fiyat bu fiyatın %25 altı olan 13.000TLdir. Bu fiyata yeni toplayacağım sistemin sadece ekran kartını bile alamıyorum. O yüzden rica ediyorum pazarlık için mesaj atmayın.
Kondisyonu sıfır nasıl alıyorsanız o şekildedir.
Bursa içi elden satmak birincil tercihim. Diğer illere kargo yapılabilir.
Şirketseniz eğer fatura kesebilirim. +KDV şeklinde. Detayları konuşuruz.
Fotoğrafta görmüş olduğunuz ekran, klavye, mouse, mouse pad vs. satılık değildir.
Mesaj atabilir veya arayabilirsiniz. Sistemi yerinde görüp test edebilirsiniz. Kutularının fotoğraflarını veya kasanın farklı fotoğrafını isterseniz Whatsappdan yazınız. Kasanın üzerindeki tüm ışıklar RGB dir. İstediğiniz renk ve modları ayarlayabilirsiniz. İsterseniz de komple kapatabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.