Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FULL RGB KUTULU, FATURALI OYUN-İŞ-EĞİTİM BİLGİSAYARI Satın Al 21 Aralık 2020 18:17 1 1 FULL RGB KUTULU, FATURALI OYUN-İŞ-EĞİTİM BİLGİSAYARI GTA V, CS:GO gibi oyunları sorunsuz şekilde oynatır. Eğitim için fazlasıyla yeter. Ufak tefek render işlerinizi yapar. Bütün parçalar tarafımca toplanmıştır, herhangi bir uyumluluk sorunu yoktur. Sistem aktif olarak çalışmaktadır. Bütün parçaların tek tek kutuları ve faturaları vardır. Ekran kartının garantisi devam etmektedir. Sorunsuz al-tak-kullan sistem. Fiyat uygun yazılmıştır, lütfen ölücüler yazmasın.Fiyat, detaylı bilgiler için pm atabilirsiniz.AMD Athlon X4 860K 3.7GHz 4 Çekirdek İşlemciMSI A68HM-E33 V2 AnakartGSKILL RipjawsX 8 GB 1866MHz RamASUS GT 1030 OC Edition Ekran KartıWD 320 GB 7200 RPM HDDDark RGB 2x Fan, Fan Kontrolcüsü, Şerit LedPowerBoost Kasa500W PSUÜrün Görselleri Fiyat : 2650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya,Selçuklu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Stoklar bitti FULL RGB KUTULU, FATURALI OYUN-İŞ-EĞİTİM BİLGİSAYARI Satılık - Fiyat Düştü! Sorunsuz, Çiziksiz, Kutu İçeriği Tam Uygun Fiyatlı GM 5 PLUS D
Fiyat belirtmek ikinci el kuralları gereği zorunludur hocam. PM üzerinden değil herkese açık olması gerekir.
spintirea kullanıcısına yanıt çok pardon hocam, hemen düzeltiyorum teşekkürler ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Stoklar bitti FULL RGB KUTULU, FATURALI OYUN-İŞ-EĞİTİM BİLGİSAYARI Satılık - Fiyat Düştü! Sorunsuz, Çiziksiz, Kutu İçeriği Tam Uygun Fiyatlı GM 5 PLUS D
Şahıs dolandırıcıdır uzak durun. Aldığınız üründe sorun olursa aynı durumu yaşarsınız.https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-ifsa-thepaxer--147121228