Şimdi Ara

Full STR den Bowcu Olmaz Diyenlere 2 Yarkan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rapper41

peki 2 str 1 intten iyi bower olmaz mı???

Olur niye olmazsın , ama PVP de Pure str Archer hypoo Archer'i *****,orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 29 Ocak 2007; 21:58:49 >
  • str bow'un crit olayı hakikaten bitiricidir :) Hele intciye nukere felan uzaktan dalarsa hic sansi yok nukerin :) strong bow ya da devil arrow +4 shot combo felan hayatta kalma ihitimali 0 intci için:) Ben 60 ken 70 str okcu strongla 18k crit çakmıştı hayret etmiştim .(silahta sos felan değildi :) Bugune kadar ne glaviei ne başkası böyle bir damage verebilmişti açıkçası. Ama yakın dövüşte çuvallayabilir bicheon nukera karşı yatırma olaylarında atak cancel felan yiyince işin rengi değişiyor çünkü. Ama uzaktan saldırıda guild aksiyonlarında bir numara nuker killeri ve kabusu tabiki :)
  • en güçlü glave
  • edit: Esbjorn

hayret bu sefer wind kesememiş
    tebrikler
  • slm esbjorn helal ben görmedim demek oyunda değildim senin kestiğini ben SNOPY_TR tbr yabancılar kesemiyoo
  • edit aksaraylı41
    nerde yabancı kesemiyo
    her aksam wind kesiyo bu wind yabancı deil mi ?
  • bence bu lord yhakanı kesen adam nasıl 75 olmuş anlamadım adam str blade bu akdar saglamken neden boe dönüyor allahım ya ama ben asla dönmem bunu düşünmek saçmalık olurrrrr orda bi tane 75 lvl blade olsun bak ne yapyıor o lord o adam 50 kişiyi keserken okcu beleşe konuyor onu sinirleniyorum
  • bekir kardes haklısın yabancılar kesio genelde ama hepsi değil ürekli aynı kişi o yüzden öle dedim hem yabancıların yapacak bi işleri yok adamlar sırtını develete dayamıs sabahtan aksama kadar pc basında adam 35 yasına gelmiş ev bark sahibi olması gerekirken lvl atlamaya calısıo tam bi gerzek o yüzden boş verelim yabancılarla yarıs yapmayı yoksa onlar gibi gerzek oluruz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: why_living

arkadaşlar int bowun mantıgı en hızlı kasma şekli oldugu içindir. int bow kadar hızlı bir karakter yoktur.

ayrıca sp farm gibi bi işte bence int bi karakter yay ile büyümeli . sp farm ı yay i le yapmalı.

Full str den bowcu olmaz kim demiş onu anlamadım hala.

Ayrıca yay ile 30 a kadar büyüyebilirsin 30 dan sonra yay fln kalmıyor çünü full ınt te
  • pure str bowcu uniqueler için güzeldir tabi 80lvl nukerin elinden yarkanı alamıyor yarı yıl tatiline girmeden 80 lvl abi ile sabah akşam günde 2 posta kestik ama bu sıralar _Meta ya bıraktık o kesiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Güzel...Lvl 70'e kadar Pure str archer/glavie kasmış biri olarak bilirm archerin gücünü...

Forumda da sürekli yazarım pure str archer unique ler için 1 e 1 yapılandırmadır diye.Ayrıca yanında glavie skillerinide açarsan süper olur.Tabii elindeki silahın crt değeri en az 10+ olması lazım onuda söylerim.

Tebrikler tekrardan....

Elindeki silahın resmi ni yollasan bakardık biraz

Edit:Zaten forumda pure int archer veya hybrid archer 'in işe yaramadığı defalarca ifade edilmişitir herkes tarafından.

Elimde 72 +5 crit 8 bow var
  • arkadaşlar pure str archer fire mi kullanmalıdır atağı düşük diye cold uygun olmazmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Kim öyle bişey dediki?Tam tersine full int'ten bow olmaz

Aynen
  • güsel iş ama şunu merak ettim nüker katili demişsiniz peki eşit levellerde mesela 70 nuker 70 bow str adamın elinde 19br bir shield varsa sonuç aynımı olur merak ediyorum ben bladeciyim 19 br shieldim varken kim olursa olsun 10 vuruştan 6-7 si block gidiordu bu bir çelişkimidir yoksa gibi bişimidir
  • ya zaten sword ve spear intçi olmak içindir
    glavie blade ve bowda str çi olmak zorunda
  • öyle diorsunuzda bence 1vs 1 glavie ile bir bowcu kapışsın şans tanımıorum bow cu ya

sebebi de bow da hiç hareket yok bladede block ve yere yatırma şansı var
    glaviede sütun ve ghost speaer skliin fırlatması var fakat buna karşın bow da hiç bir özellik yok
  • kim demiş pure str bow kötü diye

• ya o kadar komikk olduki hangi char kötülense yarkan kesiyor onu gösteriyorlar hybrid vs yarkan str bow yarkan oyun yarkan dan ibaret değilki yarkan kıstas hiç değiL
  • Sonuçta beni pvp de blade yada glavie charlar kesemiyo tabi sosunlularla yapmadım..Ama actiondada çok iyi bir char her açıdan bana dört dörtlük geliyo tavsiye ederim full str bowu..
  • Buda 3 etti :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.