Şimdi Ara

Full STR Force Bow (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Spyxxx

hmm galiba çin çarların hala mag ve phy atağın 2 sinide kullandığını öğrenemeyenler var
    farkettiysen str çarlar el yakma kullanır hmm buda vuruşlarında daha fazla güç demektir
    mag gücün artarsa sana azda olsa bir güç sağlar

madem light sadece nukerlere
    maglarda sadece nukerlere
    ozman hiçbi str çar hiçbi el yakmayı açmasın nede olsa phy vuruo
    el yakma skilleri mag atack grubundan onlarda nukerlere ozman
    bütün mag skiller nükercilere demi canım :)

light da cold da açmıyalım ozman ne dersin

bu arada bişi daha dicem
    adam konu açmış force str bow için tavsiye istiyor
    sen forceye hiç değinmemişsin...

bu arada tavsiyem

90 pac
    90 fire
    90 force
    30 light/cold ( ben olsam başlarken light yapardım 30 u kasarken hız sağlar belirli bi lvlden sonra pvp için light kapar cold açardım nede olsa hiç yerinden oynamazsın pvp de jobwar gibi takım oyunlarındada
    elbet biri sana swing march basar hızlanırsın)

@Spyxxx

heh işte aradığım buydu ya 1 tane açıklamalı mesaj yerine doldurupta doldurumuşuz forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caput06 -- 30 Temmuz 2008; 9:10:21 >

• arkadaşa katılıyom 9o weapon 90 fire 90 lighting kalan 30 istersen forceye ver tabi bi faydası varsa sana
  • 90 Fire - 90 Force - 90 Pacheon - 30 Ligth

Force 80 + olduktan sonra kendini belli eder .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Bu light olayı sadece nuker charlar içindir! Str bi charın light la işi olmaz...

Tavsiyem;

90 pac
    90 fire
    90 cold
    30 ligh

Hani nasıl derler? LMAO...

"Seterci çarın laytla işi olmaz aga"
    Kesin hüküm vermeden önce biraz daha araştırsan diyorum?
    Str karakter dediğin Phy. attack sahibidir, ağırdır hıza ihtiyacı vardır..
    Tekrar düşünsen diyorum?

PS: bazı durumlar dışında..

Bence tekrar düşünmesine gerek yok. Sonuçta Yapılandırma bu. İstek ve taleplere göre düzenlenir bu yapılandırma. Fireglavier in dediği yapılandırma yavas olur , Light den gelen Mag. Atk takviyesini alamaz ama defans olarak ve Phy. Atk olarak güclenir. Demekki arkadaşımız yavas ama etkili bir char istiyor.

Meric senin dediğin yapılandırma ise hızlı olur ama atak ve defansı o kadar güclü olmaz.

Dipnot: Bu söylediklerim , Aynı item ların olması bulundurulması koşulu ile gercekleşir.

• bu str-force saçmalığından ne zaman bıkacaksınız merakla beklemedeyim.
    tahmini süre 6 ay
  • ortada sacmalık diye bir sey yok arkadasım pvp de istiyen gelsin karsıma farmımı bitirdikten sonra sizin savundugunuz 90 light lı yapılandırmanın 90 force karsısında hicbir sansı yok
  • Babel serverında böyle bir Bowman var ve çok sağlam pvp yapıyor. Karşısındaki adama önce Force deki Division skilini tutturuyor. Sonra gelsin yüksek damageler... Çok hoşuma gitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

bu str-force saçmalığından ne zaman bıkacaksınız merakla beklemedeyim.
    tahmini süre 6 ay

sen str force bi charla pvp yapmadın heralde ... bi division yeter be + berzerk arrow bide crit koyar adam nahhh bole olur

• Pacheon=90lvl (Autumn Wind Serisine gerek yok)
    Force= 90 lvl (Res+Debufflar+Force Cure Serisi yeterli)
    Fire=90 lvl (Nukeler hariç herşeyi açın shield bufflar dahil)
    Cold =30 lvl (nukerler coldla savunma yaparken siz boş olursanız onun snowu bitene kadar mahfolabilirsiniz)

zaten 150 lvl gelince charı silmeyi düşünüyorum neden Firesiz yahut forcesiz bow olmaz ondan tabii bu birazda pratik gerektiriyor öyle herkez force bow kullanamaz...ayrıca üstünüzün en az +5 olması lazım 9D de hele +7 bowunuz varsa sizi kimse tutamaz...Yanlız şunu belirtmeliyim...sizi zorlayacak char ne glavie ne wizard ne bir başkasıdır...Sadece bladera zorlanırsınız...buda bi force bow sahibi olarak benden ipucu olsun :))) gerçi butun buildimi verdim ama :D neyse...

bu arada pacheondaki kuş serisinden mavi kuşu açmanız yeterli olacaktır...şüphesi olan varsa Mercury serverında YourSister,YourKiller,YourSun emrindedir :) YourSun'a bir pm yeterlidir xD

• BEYLER Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ 70 CAP İCİN FUL STR BOW NASIL YAPILANDIRMALIYIM

1 = 70BOW 70 FİRE 70 FORCE 50 COLD

2 = 70BOW 70 FİRE 70 BLADE 50 COLD

3 = 70BOW 70FİRE 70 GLAİVE 50 COLD

YADA NASIL YAPMALIYIM 70 CAP İCİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM PVP İCİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.