Şimdi Ara

Full str mi??? full Int mi?? karışık mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilenlerinix bi yardım etsin.duyuyorum full str full ınt basanları ama bi bilgi verirsenix sevinirim şimdiden saolun...

Lütfen aramayı kullanınız aynı konuların açılmasından dolayı şikayet sayısı artmış durumda.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSorrow -- 20 Şubat 2006 20:26:44 >

• Sorrow bende bilmiorum ama bence kendin karar vermelisin inte verisen mpn ve magic attack artar ve eline spear alırsan buna baglı olarak ama str ise pyschsical damage ve hpyi arrttırıo bu arada magic skille vurma psych klasik vurma demek yardımcı olduysam...
  • kardes sana sşöle söliyim
    int ye verırsen mana pointin artar ve atack'ın guclenır
    str ye verırsen canın cogalır
    benden sana tavsiye en cok atack onemlı
    canını 1500 yaptıkdan sonra full int ye calıs derim ben

HADİ KOALY GELE
  • + arkadasa katılıyorum buna senin karar vermen lasım .. eğer oyunda birasdaha efeklerden ısıklardan hoslanıyoson magic kullan yani int bas daha fasla damage verirsin hemde birasdaha oyunda gorsel şölen olur. .. ama str diyosan daha fasla enerjin olur daha fasla yasarsın() hemde cokfasla mp pot maaliyetine girmessin pys damagen fasla olur yani kısaca sen bilirsin.. ama ben senin yerinde olsam full int basarım cunku oyunda renkleri cok seviyorum.. boyle kuru kuruya vurmak hasar vermek olmas ..
    quote:

Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__

Sorrow bende bilmiorum ama bence kendin karar vermelisin inte verisen mpn ve magic attack artar ve eline spear alırsan buna baglı olarak ama str ise pyschsical damage ve hpyi arrttırıo bu arada magic skille vurma psych klasik vurma demek yardımcı olduysam...

• kardes sana sşöle söliyim
    int ye verırsen mana pointin artar ve atack'ın guclenır
    str ye verırsen canın cogalır
    benden sana tavsiye en cok atack onemlı
    canını 1500 yaptıkdan sonra full int ye calıs derim ben

HADİ KOALY GELE
  • Saolun beyler...
  • Buna karar vermeden önce oyundaki viyonunu cizmelisin derim ben...

Ben başına buyruk biriyim kendi işimi kendim yaparım diosan :) Ben
    Çok kasarım hızlı lv almasada olur saglam olsun diosan :)

Hunter olurum diosan ben :)
    Full str ....

Grup çalısması yaparım iyi strateji oluşturur hızlı saldırır cabuk kacarım diosan ..
    Hızlı lv alsın sonucu görelim diosan :)

thief olurum diosan

Full int ...

Tabi hibrit bir charda yapabilirsin ...
    Ama hibrit char yapmak zordur bazen çok güçlü bazende o kadar emek boşa gitmiş olabilir....
    Onun için hibrit char konusuna girmeyeceğim..
  • Daha öncede defalarca konuşuldu ama bidaha konuşalım zararı olmaz heralde...

Arkadaşın da dediği gibi full str özel durumlar için işe yarar kesinlikle we bunun ilk akla gelen durumu da hunterlıktır doğal olarak..Onun dışında hiç önermiyorum...

Full int çok güwenli değildir fakat çok kullanışlıdır...Hele hele force(sağlık)öğretileri ni kazandıktan sonra kendini büyü ile iyileştirebiliyor olman zaten bu sorunun küçük bir cewabı...Daha da fazlası olarak büyü ile wuran bir silah büyüsüz durumun en az 3 katı fazla zarar werirken bunu tartışmaya pek gerek kalmıyo sonuçta..yani full int çok avantajlı fakat arkanı kollanmanı gerektiriyor:)

Melez karakter de ise belirli bir sayıda karar kılmalısın bence...Misal hp pointlerin 1500'e gelene kadar str werip,sonrada geri kalanını int'e wermeyi planlayabilirsin...Yada ben mesela lvl 20'ye kadar 2 str 1 int werip sonra full int'e döndüm(heleki spear ya da okçuysan zorunlu oluyor artık..)We charımda hem glavie skilleri,hem ok skilleri,hem cold hemde force skilleri wardı....Şu an lvl 32 we gayet güçlü bir charım war...Hedef belirle başka yapacağın bşi yok zaten ne denilebilrki?Ama sorunun cewabını kendi kendine daha iyi bulacaksın son tahlilde...Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.