Şimdi Ara

Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • corsair c70 yeterli olacaktır gibime geliyor bana. 360lık yerine c70in tabanına kalın 240lık radyatör de takabilirim. çok büyük kasa şart değil full tower da şart değil c70in iç hacmini gördükten sonra
  • Cooler master haf x e baktınmı ? vatanda 350 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-942-kkn1-gp-haf-x-942-black-edition-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=51398

Bu arada corsair 800d şekilsiz demişsin valla haksızlık etmişsin sadelik güzelliktir bana göre sade ve çok şık malzeme kalıtesı çok iyi ama sıvı soğutma yapmayacaksan haf x al sıvı sogutma yapacaksan 800d al ama 800d pahalı

• haf serisi hoşuma gitmiyor hocam. c70 ağır basıyo şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

haf serisi hoşuma gitmiyor hocam. c70 ağır basıyo şu an

c70e mid tower diyolar da full tower gibi
    Youtubedan videolara bakin isterseniz c70 candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gündür youtubeda overclock3d.net kasa vidyoları izliyorum 40 dakkalık. c70 için gold ödül vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

MidTower fakat tanımlara takılmayın sadece.Kasaya 360+240 şeklinde bir çok rad takan kullanıcılar var

Kasayla ilgili geniş bir incelemem vardı Corsair Vengeance C70 Gaming Case [Kullanıcı İncelemesi]

Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı) Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı)

Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı)

Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı) Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı)

Full Tower Kasa Tavsiyesi (Alındı)[simage][/simage]

yok artık daha neler..

(alıntı için özür.uzun oldu ama neyse)

• mid tower görmesek kandıracakları bizi :) sınırları zorluyo kasa
  • @Aysat Kararınız ne oldu ? c70 çok şık boyutu yeter dıyorsanız alın. Hatta c70 de toz filtreside var diyebılıyorum malesef haf x de yok.

Haf x'i neden beğenmediniz görünüşünden dolayımı ?
  • hem görünüşü hem de detayları. haf x kasalar sanki piyasayı 3-4 yıl önceden takip ediyomuş gibi bi his veriyo bana nedense. haf x kesinlikle almam :) c70 boyut olarak ancak yeter bana. daha küçük olsaydı listeden silecektim c70i. beyaz rengi çok hoşuma gitti diğer renklere göre. ama o kasaya 300 lira verilir mi o da düşündürüyor insanı
  • strike x st olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 2 Ocak 2013; 2:07:10 >
  • baktım o kasaya da Güney , X de X her tarafta çok cafcaflı gereksiz bi kasa geliyo bana ne yalan söyliym :) ama içi dehşet geniş :D
  • ya o değil de bu Corsair kasalar niye ülkemizde fahiş fiyattan satılıyor abi ? 200 liralık kasa 350 lira ya var mı böyle bişe
  • dev gibi bir kasa ama işini rahat görür...
    tabana radyatör takabileceğin çok az kasa var...gerçi biraz kesip biçerek halledilir...
    tavanla anakart arası da çok önemli... xpedator gibi dev bir kasada corsair h100ün incecik radyatörü sadece push olarak zorlayarak sığdı... pull için üstte ki kanatları söktüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 2 Ocak 2013; 2:42:37 >
  • Çok uyguna akasa venom toxic buldum ve sipariş ettim. sıvı soğutmaya da yükleneceğim için kasadan kısıp soğutmaya aktarma yolunu seçtim. 2x240 ya da 1x360 ve 1x120 radyatörler olacak büyük ihtimalle. tavsiyeler için herkese teşekkür ederim
  • Arkadaşlar ilginç bir olay yaşandı

Teknobiyotik outlet kısmındanki akasa venom toxic kasayı sipariş etmiştim.ürünün usb girişleri arızalı diye 210 liraya aldım . Amacım hem kart okuyucu hem de usb girişi olan kart okuyuculardan alıp sorunu çözmekti. bunun haricinde kasada hiç bir sorun yoktu sıfır ürün. Kasayı aldım kurdum bir güzel ve usb portlarını denedim baktım çalışıyor hem de hepsi usb 3 bile Demem o ki 325 liralık kasa bana 210 liraya geldi :) kasanın içi ciddi genişlikte ve üst tarafa herhangi bir modifiye yapmadan 4 cme kadar radyatör takılabiliyor. kasanın üstüne 2 fan pull şeklinde ve kasanın altına da (dvdrom kısmına geliyor) pull şeklinde fan rahatlıkla takılabilir. ayrıca hdd kafesi önüne de 360lık takılabilir. bir iki foto çektim umarım beğenirsiniz siz de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.