Arkadaşlar lpgli araç kullanırken hep Total'den alırdım ve menzil fiyat olarak en iyisi Totaldir bana göre. Shell ve opetten çok daha uzun menzilde gidiyor. Denemenizi tavsiye ederim.
2007 temmuz ayında eğirdir de askerden terhis olurken babam almaya geldi. kütahya çıkışında shell den lpg almışlar ısparta-eğirdir e kadar yetmiş. eğirdir de lpg yi m oil da doldurduk. afyon merkez e gelmeden bitti. %30 kadar fark var.
Haklısınız. LPG'li araç olmadığı için denemedikte zaten. Ticarileri görüyorum genellikle ama o fiyatta olmasına şaşırıyor insan yaklaşık diğerleriyle 30-40 kuruş arası fark var sonuçta
Haklısınız. LPG'li araç olmadığı için denemedikte zaten. Ticarileri görüyorum genellikle ama o fiyatta olmasına şaşırıyor insan yaklaşık diğerleriyle 30-40 kuruş arası fark var sonuçta
Geçen fulledim ordan depoyu,bu ilk ve son alışımdı.Benden uyarması hocam,araç bağırıyor ama gitmiyordu,tek kelimeyle berbat...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme