dostum car cok güzel herseyide süper almayı düsünürüm belki ama diyatı biraz pahalı yaa bu fiyata 100 lvl alıo millet
150 Tl çok uygun bence alan arkadaş pişman olmaz zevk alınası char . Merak edıyorum arkadaşın verdiği emekleri boşverin harcadığı silki karşılarmı bu para ? gülüyorum sadece
Evet yine de karsılamıyor sadece bedava char kastım veriyorum gibi oluyor. Birde bu char için kaç gece uykusuz kaldığm günler cabası...
UP..
up.
Uranüste 96 FF Rogue(X-Bow / Dagger)/Cleric Char Teklif Ediyorm İlgilenirsen onur_23@Live.com - Özel Mesaj At..
Teşekkür ederim.. Takas olacaksa sadece Venice server'ından olacaktir. Aksine Takas Düşünmüyrum
up
aslinda her zaman bard/cleric char oynamayı istemişimdir ama görüldüğü gibi satması zor :( Neyse hayirli satışlar ...
Char 94 %70 Olmuştur.. Bir zaman Kasamadığım için tekrar Kasmaya karar verdim. ama char hala satıLıktır..
Fiyat Aynı.
up..
satma nedenini degiştirmedikçe satılmaz gibi geliyor cılkı cıkmıs serverde sen oynamak istemiyorsan bir başkası neden alıp oynasın ?? iyi şanslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme