Şimdi Ara

Fun server Arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasması kolay expi bol itemlerin satıcılarda satıldığı en az 1.02d versiyonu olan münkünse donate sistemi olmayan bir server arıyorum tavsiye edebilecek arkadaş warmı? forumdaki son konulara baktım çoğu server offline olmuş bile bikaç tanesi hariç onlarda fun server değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 20 Ağustos 2009; 1:26:04 >

• Beginner servera bi göz at...
    http://www.nwmuonline.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?AkRep?

Beginner servera bi göz at...
    http://www.nwmuonline.com

tşkler deneyeceğim
  • exp çok yüksek ama hiç oyuncusu yok genelde professional serverinda oynuyorlar ve satıcılar spotlar falan berbat denebilir yani istediğim özellikleri taşımıyor yinede tavsiyen için teşekkürler @?akrep? Başka fun server bilen arkadaşlar war mı?
  • Açık yüreklilikle cevap vermek istiyorum. NWM Beginner i exp si yüksek ve kolay bir sunucu yapmak istiyoruz. Ancak herkesin FUN diye adlandırdığı sunucu hakkında bir tecrübemiz yok. Bize göre FUN eğlence demek ve NWM nin PRO sunucusu bana göre en eğlenceli sunucu... Ama Diğer sunucularda ( FUN ) gördüğünüz ve size zevk veren ve çok player getirebilecek şeyleri söylerseniz bunları sunucumuza eklemek isteriz. Ancak NWM tarzından ödün vermemelidir. ( Arena spot vs gibi... Diğer haritalardaki spot sayıları arttırılabilir.) NWM beginner -beta yı açtık ancak kimse girmedi. Normalini hayata geçirdik. Tavsiyeleriniz sayesinde daha hızlı ilerletebiliriz.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B1gshot

Açık yüreklilikle cevap vermek istiyorum. NWM Beginner i exp si yüksek ve kolay bir sunucu yapmak istiyoruz. Ancak herkesin FUN diye adlandırdığı sunucu hakkında bir tecrübemiz yok. Bize göre FUN eğlence demek ve NWM nin PRO sunucusu bana göre en eğlenceli sunucu... Ama Diğer sunucularda ( FUN ) gördüğünüz ve size zevk veren ve çok player getirebilecek şeyleri söylerseniz bunları sunucumuza eklemek isteriz. Ancak NWM tarzından ödün vermemelidir. ( Arena spot vs gibi... Diğer haritalardaki spot sayıları arttırılabilir.) NWM beginner -beta yı açtık ancak kimse girmedi. Normalini hayata geçirdik. Tavsiyeleriniz sayesinde daha hızlı ilerletebiliriz.

Teşekkürler...

Fun server demek herşeyin kolayca elde edildiği bir server demektir misal:

shoplarda bütün itemler +13+28 satılır (setler,weaponlar)
    soul bless chaos vs. bütün jewellar satılır ve kundun box lar satılır
    lorencia-davias1-2-3,dungeon1-3,atlans,losttower1-3-7,tarkan,arena ve diğer haritalarda çok fazla spot olur (nokta ve dağınık)
    exp:99999x olur reset başına point olabilir yada kalıcı statlar olur

fun servera örnek :http://fun.mugamer.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 20 Ağustos 2009; 16:52:22 >

• cay kahve de verelimmi (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boş bir konu tıpkı sahibi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Boş bir konu tıpkı sahibi gibi...

Ben konunu sahibini tanımam etmem ama Bu Biraz ağır olmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKaN44

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Boş bir konu tıpkı sahibi gibi...

Ben konunu sahibini tanımam etmem ama Bu Biraz ağır olmuş gibi

Ben sadece tahtada yazanı okuyorum...
  • Fun Mu Gamer...Method Man'ında önerdiği gibi sağlam,kalıcı ve kasması kolay bir serverdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamaeCa

Fun Mu Gamer...Method Man'ında önerdiği gibi sağlam,kalıcı ve kasması kolay bir serverdir.

Fun mugamerde kasmak icin sabırlı olmalısın :) adamların 50 yi geçi gm si war playerlarıda standart.

Expansion-mu.no-ip.biz Fun hevesini atıcak kadar kasmaya deger server
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.