Şimdi Ara

Fun serverlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaş grubumla çok eski zamanlarda çok severek oynadığım Mu online'ı yeniden oynamak istiyorum arkadaşlarımın vasıtasıyla başlıyacağım onlarda zaten ortam var diye başlıyor eskisi gibi.

Bana önerebileceğiniz sağlam FUN serverlar varmı exp level item yüksek olan çünkü oyunu bayağı unuttum bayağıda yeni özellikler eklenmiş alışmam gerekiyor Fun server söyleyip yardımcı olursanız çok senivirim.

Bu arada söylemeden edemiycem eskiden KingMU online oynardık GM'liğini de yapmıştım , ahh reşoo ahh :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycllaw0w -- 14 Ekim 2010; 0:27:59 >

• eyvallah başka varsa bekliyorum beyler ne kadar olursa o kadar kardır.
  • elite4mu.com
  • BRAVE MU çok kaliteli bir server ve hala açık uzun bir ara oldu herkeze tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnyglle -- 14 Ekim 2010; 15:35:16 >
  • eski gunleri yad etmek istersen yani 97d oynamak istersen fun.mugamer.com a gel kardesim orda oynuyor sana full set te yaparim gierim:) sadece sen kasarsin itemleri ban birakirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalcolM-X- -- 14 Ekim 2010; 21:20:48 >
  • eger gireceksen de turk serverleri var bi kac tane onlari dene en son yabancilari dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sycllaw0w

Merhaba DH halkı ;

Arkadaş grubumla çok eski zamanlarda çok severek oynadığım Mu online'ı yeniden oynamak istiyorum arkadaşlarımın vasıtasıyla başlıyacağım onlarda zaten ortam var diye başlıyor eskisi gibi.

Bana önerebileceğiniz sağlam FUN serverlar varmı exp level item yüksek olan çünkü oyunu bayağı unuttum bayağıda yeni özellikler eklenmiş alışmam gerekiyor Fun server söyleyip yardımcı olursanız çok senivirim.

Bu arada söylemeden edemiycem eskiden KingMU online oynardık GM'liğini de yapmıştım , ahh reşoo ahh :=)

eger sadece heves icinse turk srverlerine katil senin daha hevesin kırılmadan server kapanir yok ben sonuna kadar giderim diosan yabanci takil
  • www.violencemu.com>>>dehşet bi server server yabancıların ama >>%90ı türk:XD + 2 yıldır online bence en az 2 3 yıl daha devam eder sezon 1 tam mazi serveri exp falan düşük item zor ama 1 ay adam gibi urastınmı en kralı olursun(emek isteyen oyun)>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.