ßeyler Neti Bu Hafta içinde 1024 Yapıyorumßekediğim Para Geldi 7/24 Hep Şimdilik Magic_Lord'da Lag Ypamasın Die ßu Hafta içinde Alırım Swerı :):)
server acıkmı sen onu söyle...
FunMU güzeldir
güzelde server kapalı....
tamam anladım bunlar serverda oynanmamızı istemiyor baqsana server acılıyor girişler kapanıyor girişler acılıyor 10 dk sorna server kapanıor...
ne alaka
ya arkadaslar nie hemen yergi yapıyorsunuz Sabah sınavım vardı sınava gittim serveri acip sıanava gitti ben snavdayken elektrikler kesilmis geldigimde bilgisayar kapalıydı simdi geldim ve servri actim.. Nie oynamanızı istemiyeyimki oynamanızı istemesem nie server acayim biraz mantıklı dusunun sonra elestri yapın lutfen..
işte magic_lord adamım helal be en büyük Magic_Lord baska büyük yok!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Lord
ya arkadaslar nie hemen yergi yapıyorsunuz Sabah sınavım vardı sınava gittim serveri acip sıanava gitti ben snavdayken elektrikler kesilmis geldigimde bilgisayar kapalıydı simdi geldim ve servri actim.. Nie oynamanızı istemiyeyimki oynamanızı istemesem nie server acayim biraz mantıklı dusunun sonra elestri yapın lutfen..
sıkıntıdan ne yapcamı bilmiodum kusura baqma.....
Magic Abi Res atamadım nasıl atacaz 5 dk dır oyunda deilim lewel 400 res tmıyor
HA AFEDERSİNİZ DE SİZ GERİZEKALIMISINIZ BEN NE DİORUM ANLAYAMIOSUNUZ
BU SEKILDE KARDESIM DE SERVER ACABILIOR KARDESIMIN SEVIESINE DUSUYOSUNUZ
ADAM GIBI INTERNET HIZILINIZ OLSUN MAKINANIZ OLSUN OYLE ACIN
MILLETI BOS YERE HEVESLENDIRIP SONRA BAKIM LAG SITE CART CURT HATTA ACMAIN YA KARSIYIM ZATEN BOYLE SERVERLERE....
quote:
Orjinalden alıntı: IIPentagraMII
HA AFEDERSİNİZ DE SİZ GERİZEKALIMISINIZ BEN NE DİORUM ANLAYAMIOSUNUZ
BU SEKILDE KARDESIM DE SERVER ACABILIOR KARDESIMIN SEVIESINE DUSUYOSUNUZ
ADAM GIBI INTERNET HIZILINIZ OLSUN MAKINANIZ OLSUN OYLE ACIN
MILLETI BOS YERE HEVESLENDIRIP SONRA BAKIM LAG SITE CART CURT HATTA ACMAIN YA KARSIYIM ZATEN BOYLE SERVERLERE....
Ya asil geri zekalı olan sensin konusmalarına dikkat et. ben acarken kalıcı die acmadim fun die actim isteyen gelir oynar istemeyende begenmeyen oynamaz Alla Alla ya kimseyi zorla oynatmıyoruz.. Begenmiyosan baska serverde oyna siliyorum acc ni kendine kotu olmayan iyi bir server bul ve bu bolumede bir daha mesaj yazma tamammi...
BENIM GERIZEKALI ARKADASIM KALICI DEIL DIOSUN GUNDE 10 SAAT ACIK KALAN SERVER NASIL FUN OLSUN MILLET NASIL EGLENSIN RESMEN YAPTINIZ ISKENCE BI TABIR VAR PREMENIUM MAL DIE ...
quote:
Orjinalden alıntı: IIPentagraMII
BENIM GERIZEKALI ARKADASIM KALICI DEIL DIOSUN GUNDE 10 SAAT ACIK KALAN SERVER NASIL FUN OLSUN MILLET NASIL EGLENSIN RESMEN YAPTINIZ ISKENCE BI TABIR VAR PREMENIUM MAL DIE ...
Salak adam fun serverlerin cogu zaten kalıcı deildir ve cok kolay olur ve millet bir an once guclensin die boyledir buda boyle bir server ben actim ve isteyen gelsin dedim begenmiyorsan oynamak zorunda deilsin ben seni kırmızı mektupla davet etmedim servere madem begenmiyorsun pasa pasa git baska serverde oyna ne salaklar var su dunyada yaw
ya seni eglendirmiyor olabilir ama eglenen adamlar var Alla Alla ya asil gerizekali olan sensin sen eglenmiyorsun die nie milletinde eglenmedigini dusunuyorsun.. Neyse senin gibi bir gerizekali asalak insan ile daha fazla muhatap olmuycam biraz kendine saygın varsa bir daha buraya bisey yazma sen kendi capında takıl tamammı ?