Şimdi Ara

FuNMu 1.3N Online (Uzun Sureli Server) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
9.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BIRAZDAN +5 ATICAM :D:D:D
  • alonelord su horroru gmlikten al hemde sm olan karakterini sil gelmiş bk ve elflerin spotunda kasıyor üstelik kesiyor beni kesincede mal reften yattı diyor sazan herif kundun 5 atıyo refli kıyafetleri alıyor sonra en güclü player benim diyor alonelord sen beni iyi tanırsın schnell hadi kolay gele....
  • abicim senin yaşın kaç başın kaç bilip bilmeden konuşuyorsun o charda editin e si bulunmaz hepsi kundun droptan dusmustur bitek kalkanda ref bulunmaktadır.buarada orası artık genel spot alonelord ile aldıgımız karar ile yoksa ben kurallara uyan birisim bana boyle ithamlarda bulunamazsın ben hiç bir zamanda en guclu karakter benim demedim dedi isemde ss yi buraya istiyorum adam kesmek demek ben iyisim demek mi bana bunu acıkla ondan sonra gel ABİM ..

ha burada ben gm deil adminim alone lord benide iyi tanır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 9 Haziran 2007; 19:23:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

alonelord su horroru gmlikten al hemde sm olan karakterini sil gelmiş bk ve elflerin spotunda kasıyor üstelik kesiyor beni kesincede mal reften yattı diyor sazan herif kundun 5 atıyo refli kıyafetleri alıyor sonra en güclü player benim diyor alonelord sen beni iyi tanırsın schnell hadi kolay gele....

HoRRoR'u Asla Game Master'Lıktan Almam Bu1 Pc Bende 1 Tane Bile Edit Yoktur BU 2 Ben Serverda Gerekli Açıklamayı Yaptım Sm'lerde Nokta Spotlarda Kasabilir Die Yoksa Coq Kisi Ban Yicekti.

SAYGILAR

AYRICA BIZIM SERVERDAKI GOREVLILER GM YADA ADMIN DEIL YETKILIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [AloneLord] -- 9 Haziran 2007; 19:41:05 >
  • Kardeş Site açılmıyor Kapattın mı Yoksaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcan_malatya

Kardeş Site açılmıyor Kapattın mı Yoksaaa

Nasıl Açılmıyor http://funmu.no-ip.biz
  • Arkadaşlar Makinaya Bir RES Atıyorum.
  • Ha açıldı pardon saol kardeş. Ya Bu sitenin yöneticileri lutfen bu serveri kapatmayınız. Plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evildoom44 -- 9 Haziran 2007; 19:55:20 >
  • Ya ben bu pacth ı indridim bunu anadolu munun sitesinden indirdiğim full client tin içine atsam bu çalışırmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evildoom44 -- 9 Haziran 2007; 20:18:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcan_malatya

Ya ben bu pacth ı indridim bunu anadolu munun sitesinden indirdiğim full client tin içine atsam bu çalışırmı.

çalışır ...
  • Aga am oyuna girerken bi hata veriyoorr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evildoom44 -- 9 Haziran 2007; 21:48:04 >
  • patchdeki data dosyasınıda clientin içine atman gerekiyor
  • Oyunda Oynayan MuCx Nickli Arkadaş Bu Forumdanmı ?
  • server a ne oLdu ??
  • Saol oldu ama oyun mu kapandı ?
  • alone nası gidio len server iimi benim serverdaki ip olayını hallettim hadi kolay gelsin sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

alone nası gidio len server iimi benim serverdaki ip olayını hallettim hadi kolay gelsin sana

iyi Walla Yaptınmı:D:D Saolsun Magic_Lord ve HoRRoR Var Kötü Gitmesi Mümkünmü:D:DD O kadar Zevkliki Kendime Normal Carım Var Kasıyom Bende 0 edit Full Seti Almak icin Oynuyom İlk 300 Reset Atan 3 Kişiden Biri Olcam Pek Begenmemistim Magic_Lord Dedigi Zaman Ama Manyak Rekabet Getrdi Ben Bile Kasiom Walla:D Bu Arada Snada Koalyh Glsn..
  • Serverlre tıklığınca dc veriyor.Yetkililer lutfen düzeltiniz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: Suspect_SM

http://funmu.no-ip.biz:7070/ site bu ama bitti diyor sayfa beyazz

Valla kac kisiye denettirdim sorun yok sende sorun var modemine res at oyle dene

bu sekilde girdim bende;http://funmu.no-ip.biz/
    bless bug açık mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.