Şimdi Ara

FuNMu 1.3N Online (Uzun Sureli Server) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
9.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SU LANET OLASI LAGI GECIRIN OYNANCAK GIBI DEIL SERVER GUZEL AMA OYNANMIOR ADI FUN AMA DAHA EGLENEMEDIK
  • siteye bi rankings i koymayı düşünüyorum pk geçirmeyide sql e kod yazacam kodlarını bulabilirsem ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramkon

ewet bayaaa... lag varr

bayamıııı.dalgamı gecion kardes... ben oyun oynayamıom lagdan salıdırı yapıolar gibi.server aynı...

• horror evet /post u aktif ed

SQL den /pk komutunu /str /agi filan onlari ekledinmi tamamdir siteyle isimiz olmaz
  • siteye stat add koymadım zaten mousenin ortasındaki topla pointlerinizin üstüne basılı tuttugunuz zaman hızlıca basar.Pk yıda yarın yapacaz bugun pk olmayın :)
  • beyler site düzeltildi oyunda lag 0
  • sitede n üyelik alıorum oyuna girmeye çalışıorum hata veriyo yardım ederseniz çok seviniriim
  • sitede prob var yardımcı olursanız sevinirim
  • PC'yi Formatladim İsterseniz Bir Süreliğine Server'i Pc'imde Ağırlıyabilirim..!!

Herkese Kolay Gelsin..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdminFun

PC'yi Formatladim İsterseniz Bir Süreliğine Server'i Pc'imde Ağırlıyabilirim..!!

Herkese Kolay Gelsin..!!

Yok Saol Suan Benim Pc'de Ve Neti 1024 Yaptiricam ßu KesinLesti Sadece ßir Yerden Para GeLicek Onu ßekLiyorum ZAten HoRRoR SaoLsun Siteyi Deiştirdi Server No Lag Oldu

Acc Konusuna Gelince ßana Özel Msj'la At İstersen Ozelliklerini ßen Açıyım Sana Siteden Açılması Lazım Ama HoRRoR Gelince Bakar Sen Bana Özel Msj At Acc Bilgilerini Sole.
  • abartmayın o kdrda cok büyütülcek bi lag yok dün oyundaydm arada girior lag hep deil yinede baya bi res attım
  • kardeşim sitede uyelik in alınması lazım sqlle baglantısı yok diycem ama rankingi gosteriyor

birazdan yeni bir acc alıp kendim deniyicem ...
  • ßen Girdim ßiLe Lag YOktu Ewent Yaptım ya..
  • sitedeki acc alınamamasının sebebi register linkinin sonundaki agree tagıdır onu kaldırırsan olur
  • aggree takıyla alakası yok gibi deneme acc aldım 96 acc den 97 acc ye yukseldi sizde sorun war
  • su anda problem nedir ??
    lvl 400 oldum
    oyundan cıktım
    tekrar girdim baktım hala 400
    neyse dedim
    charı seçtim oyuna girdigim anda dc yiyorum ..
  • ya alamıyorum acc b i bakın şuna
  • Server off mu?
  • Birazdan gelir Ayar yapıyolarmış
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.