siteye stat add koymadım zaten mousenin ortasındaki topla pointlerinizin üstüne basılı tuttugunuz zaman hızlıca basar.Pk yıda yarın yapacaz bugun pk olmayın :)
beyler site düzeltildi oyunda lag 0
sitede n üyelik alıorum oyuna girmeye çalışıorum hata veriyo yardım ederseniz çok seviniriim
sitede prob var yardımcı olursanız sevinirim
PC'yi Formatladim İsterseniz Bir Süreliğine Server'i Pc'imde Ağırlıyabilirim..!!
Herkese Kolay Gelsin..!!
quote:
Orjinalden alıntı: AdminFun
PC'yi Formatladim İsterseniz Bir Süreliğine Server'i Pc'imde Ağırlıyabilirim..!!
Herkese Kolay Gelsin..!!
Yok Saol Suan Benim Pc'de Ve Neti 1024 Yaptiricam ßu KesinLesti Sadece ßir Yerden Para GeLicek Onu ßekLiyorum ZAten HoRRoR SaoLsun Siteyi Deiştirdi Server No Lag Oldu
Acc Konusuna Gelince ßana Özel Msj'la At İstersen Ozelliklerini ßen Açıyım Sana Siteden Açılması Lazım Ama HoRRoR Gelince Bakar Sen Bana Özel Msj At Acc Bilgilerini Sole.
abartmayın o kdrda cok büyütülcek bi lag yok dün oyundaydm arada girior lag hep deil yinede baya bi res attım
kardeşim sitede uyelik in alınması lazım sqlle baglantısı yok diycem ama rankingi gosteriyor
birazdan yeni bir acc alıp kendim deniyicem ...
ßen Girdim ßiLe Lag YOktu Ewent Yaptım ya..
sitedeki acc alınamamasının sebebi register linkinin sonundaki agree tagıdır onu kaldırırsan olur
aggree takıyla alakası yok gibi deneme acc aldım 96 acc den 97 acc ye yukseldi sizde sorun war
su anda problem nedir ?? lvl 400 oldum oyundan cıktım tekrar girdim baktım hala 400 neyse dedim charı seçtim oyuna girdigim anda dc yiyorum ..