Yeni ßir Site Kurucam Rankings Falanda Duzgun Olucak Cok Guzel ßir Site Olucak o Yuzden Yarım Saat Yada Daha AZ Bir SURE Kapalı Kalabilir..
SAYGILR
tmm ..beqliom
ya bide ne dicem shoplardaki esyalar cok pahalı onları birazdaha ucuz yapsan bide canawarlardan cok az Zen dusuo onlarıda biraz yükseltsen cook super olur serwer heee bide su exp olayı expde cok az yukseltirsen tam super olacak
Saygılar
Not: genede ben bu serwerde oynicam..
hee bide shop a Jewel Of Soul koyar mısın we mumkunse 1. nesil we2. nesil kanatlarıda
tam bi fun serwer olur walla
quote:
Orjinalden alıntı: GuSSy
hee bide shop a Jewel Of Soul koyar mısın we mumkunse 1. nesil we2. nesil kanatlarıda
bu server fun server degilki bunlar konulsun [ Yani KonuLmayacaK].. Senin exp dusuk dedigin serverda oyunun dun acılmasına ragmen 10+ resli adamlar war bilmem rankingde gorebildinmi .. Shoplardaki itemler kendi fiyatlarıdır hiç bit edit soz konusu olmayacaktır .. Para sıkıntısınında olmuyacagını dusunuyorum kalp , gold medal vs, gibi drop itemlerden creation dusmekte bunu satıcıya sattıgında 50 m ediyor ...
Alper yapmışın karizmayı yine:)
benim tek isteğim soul patlamasın
quote:
Orjinalden alıntı: HoRRoR
quote:
Orjinalden alıntı: GuSSy
bu server fun server degilki bunlar konulsun [ Yani KonuLmayacaK].. Senin exp dusuk dedigin serverda oyunun dun acılmasına ragmen 10+ resli adamlar war bilmem rankingde gorebildinmi .. Shoplardaki itemler kendi fiyatlarıdır hiç bit edit soz konusu olmayacaktır .. Para sıkıntısınında olmuyacagını dusunuyorum kalp , gold medal vs, gibi drop itemlerden creation dusmekte bunu satıcıya sattıgında 50 m ediyor ...
Serwerin adı zaten funmu fun serwer sandım Ben sadece goruslerimi bildirdim we demin ranking die bişey yoqtu son 10 dk içinde oluştu
Bu Arada Site Cok Mannaq Olmus Tebrik Ederim..
Arkadasım Fun Sadece Kolay Deil Zevkli Eglenceli Anlamındadır Bu Yuzden Bu Sekilde Bİze Daha Zevkli GELİOR Bu Yuzden Adı FunMu!
offline ?
Arkadaşlar Anlayamadıgım Bir Problem Var Kac SAATTIR ONLA Ugrasıorum En Gec 9 Da Online Olur İnşallah Ter İçinde Kaldım Onla Urasıorum
alonelord nerde kaldi server yarim saat dedin 2 saat gecti
ok,allah kolaylık versin
corrector_
sen FunMu'da VeNoM sun demi?
okeeyto
Duruma El Attım Bakıyorus Ozanla
hade ya sitede qitti ne zmn acılcaq
Durum Ustunde Kac Saattir Çalısıorum:s İNş.. Olucak
server cıkmaz ayın son çarşambası açılır inşallah gerekli açıklamayı admin size yapar diye düşünüyorum