Şimdi Ara

◄FunMuOnline 1.03N+Season2► (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni ßir Site Kurucam Rankings Falanda Duzgun Olucak Cok Guzel ßir Site Olucak o Yuzden Yarım Saat Yada Daha AZ Bir SURE Kapalı Kalabilir..

SAYGILR
  • tmm
    ..beqliom
  • ya bide ne dicem shoplardaki esyalar cok pahalı onları birazdaha ucuz yapsan bide canawarlardan cok az Zen dusuo onlarıda biraz yükseltsen cook super olur serwer heee bide su exp olayı expde cok az yukseltirsen tam super olacak

Saygılar

Not: genede ben bu serwerde oynicam..
  • hee bide shop a Jewel Of Soul koyar mısın we mumkunse 1. nesil we2. nesil kanatlarıda

tam bi fun serwer olur walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuSSy

hee bide shop a Jewel Of Soul koyar mısın we mumkunse 1. nesil we2. nesil kanatlarıda

bu server fun server degilki bunlar konulsun [ Yani KonuLmayacaK]..
    Senin exp dusuk dedigin serverda oyunun dun acılmasına ragmen 10+ resli adamlar war bilmem rankingde gorebildinmi ..
    Shoplardaki itemler kendi fiyatlarıdır hiç bit edit soz konusu olmayacaktır ..
    Para sıkıntısınında olmuyacagını dusunuyorum kalp , gold medal vs, gibi drop itemlerden creation dusmekte bunu satıcıya sattıgında 50 m ediyor ...
  • Alper yapmışın karizmayı yine:)
  • benim tek isteğim soul patlamasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

quote:

Orjinalden alıntı: GuSSy

hee bide shop a Jewel Of Soul koyar mısın we mumkunse 1. nesil we2. nesil kanatlarıda

bu server fun server degilki bunlar konulsun [ Yani KonuLmayacaK]..
    Senin exp dusuk dedigin serverda oyunun dun acılmasına ragmen 10+ resli adamlar war bilmem rankingde gorebildinmi ..
    Shoplardaki itemler kendi fiyatlarıdır hiç bit edit soz konusu olmayacaktır ..
    Para sıkıntısınında olmuyacagını dusunuyorum kalp , gold medal vs, gibi drop itemlerden creation dusmekte bunu satıcıya sattıgında 50 m ediyor ...

Serwerin adı zaten funmu fun serwer sandım
    Ben sadece goruslerimi bildirdim we demin ranking die bişey yoqtu son 10 dk içinde oluştu

• Bu Arada Site Cok Mannaq Olmus Tebrik Ederim..
  • Arkadasım Fun Sadece Kolay Deil Zevkli Eglenceli Anlamındadır Bu Yuzden Bu Sekilde Bİze Daha Zevkli GELİOR Bu Yuzden Adı FunMu!
  • offline ?
  • Arkadaşlar Anlayamadıgım Bir Problem Var Kac SAATTIR ONLA Ugrasıorum En Gec 9 Da Online Olur İnşallah Ter İçinde Kaldım Onla Urasıorum
  • alonelord nerde kaldi server yarim saat dedin 2 saat gecti
  • ok,allah kolaylık versin
  • corrector_

sen FunMu'da VeNoM sun demi?
  • okeeyto
  • Duruma El Attım Bakıyorus Ozanla
  • hade ya sitede qitti ne zmn acılcaq
  • Durum Ustunde Kac Saattir Çalısıorum:s İNş.. Olucak
  • server cıkmaz ayın son çarşambası açılır inşallah gerekli açıklamayı admin size yapar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.