|
Furkyleon YKS Hazırlık Sürecim ve Tavsiye Konusu [Y-SAY:1224] (3. sayfa)
-
-
YKS 2024'lüler için up
-
Bu adam bir harika
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mezuna kalacak orta seviye bir ögrenci için tavsiyeniz ne olur ? Tyt / ayt matta ortalama 25 30 yapıyorum her şeyi biliyormuş gibiyim[ Ea yım sos1 için söyledim bunu] ancak zaman çok olunca her şeyi sıfırdan alıp içim rahat etsin istiyorum ,bir yandan da saçmalama bunun üzerine nokta atışı eksik tespit et ona göre çalıs diyorum kendime çok ikilemdeyim.
Hocam yeterince zaman var bence üstünden geçilebilir. Tekrar etmedikçe unutabilirsin çünkü. Tekrar ederken önceden bildiğin için çok vakit kaybetmezsin diye düşünüyorum, o yüzden eksik konulara da vakit ayırabilirsin.
Matematiği iyi yapmaya çalış, o kısmı geliştir. Deneme çöz, iyi sorular gör vs. Mezuna kalacak biri için diyecek pek bir şey aklıma gelmiyor ama eski hatalarını azaltmaya çalış ve mezuna kaldım çok çalışmam lazım diye sene başı abanma, ağırdan al son aylarda abanırsın.
-
Vay be ersunyanalfanboi önderliğinde 2020*2 diyerek patladığımız sene, 2021 benim için çok kötü bir tecrübedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021 adamdır ama 2020 partisi baki kalacaktır gibi gözüküyor ÖSYM sağolsun
-
Yani hocam stratejik olarak matematik ve geometri olabildiğince kale haline gelmeli diyorsunuz.
Diğer merak ettiğim şey hocam sizce fkb dersleri programa hafif hafif ilave edilip zamana mı yayılmalı yoksa ana branş dersleri bitince bir anda hepsine aynı anda mı çalışılmalı ? Son 1 ayda baktım 10+ yaptım vs diye gördügüm içeriklere acikcasi cok güvenmiyorum
Evet hocam matematiği iyi yapmak lazım EA için. FKB için zamana yayabilirsin. Mesela kimya çalıştın bitirdin kimya denemesi çözebilirsin diğer derse bakarken. Sonra biyoloji sonra fizik gibi yol izleyebilirsin. Son ay tekrar edersin meb kitabına felan bakarsın. Ama çok vakit ayırmak istemiyorsan son ay taktiğini tekrar yapabilirsin, EA olduğun için kesin bir şey diyemeyeceğim.
-
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam başarılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X