Şimdi Ara

FUT Aldığım pack gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Jumbo Gold pack almak istedim bugun. Fifa puanım yoktu, fifa puanı ile basa tıkladım. Sonra ödeme ekranı geldi 750 fifa puanını seçtim. Ödemeyi yaptım işte sonraki balansınız 450 Fifa point olucak dedi. Sonra ödemeyi yaptım 750-300(JumboPack) 450 puanım kaldı. Ama gel gör ki bana jumbo paketimi vermedi. Ne item var ne bişey. Cluba baktım yok, trade pile baktım yok. Hiçbiyerde yok yani. Originsden live chat yaptım 2 kere foruma yazın cevap bekleyin diyorlar. Bu sorunu yaşayan var mı önceden?

• quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

Selam arkadaşlar, Jumbo Gold pack almak istedim bugun. Fifa puanım yoktu, fifa puanı ile basa tıkladım. Sonra ödeme ekranı geldi 750 fifa puanını seçtim. Ödemeyi yaptım işte sonraki balansınız 450 Fifa point olucak dedi. Sonra ödemeyi yaptım 750-300(JumboPack) 450 puanım kaldı. Ama gel gör ki bana jumbo paketimi vermedi. Ne item var ne bişey. Cluba baktım yok, trade pile baktım yok. Hiçbiyerde yok yani. Originsden live chat yaptım 2 kere foruma yazın cevap bekleyin diyorlar. Bu sorunu yaşayan var mı önceden?

banada olmuştu.. tekrar bi pack aldığımda 2 tane gelmişti.. Web sitesi üzerinden aldıysan oyuna girip bi bak bence.. eğer oyuna girincede gelmezse 2. packi çekersin.
  • Bidaha pack açıyım dedim. Açtığım pack geldi ardından bi baktım sıfır pack verdi gene. Sorun düzeldi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

Bidaha pack açıyım dedim. Açtığım pack geldi ardından bi baktım sıfır pack verdi gene. Sorun düzeldi. Teşekkürler.

:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.