Şimdi Ara

fut millionaire rehber kullananlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hatta size bi güzellik çok kar ettim bugün bu adamdan birazda siz edin rehber sağolsun:D Alvaro Pereira 4XX Buy up to 1000 - Sell at 1800 2000 'e rahat gidiyor ama formation önemli..
  • Boşa rehber yayınlamıyoruz arkadaşlar kaç milyon kişinin yazdığı başlığa boşuna koymadık ama bizim milletimiz bedavaya arıyor herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

ne taktik olacakki
    tek taktik trade kovalamak ucuza alıp iyi fiyata satmaktan başka bu oyunda herhangi bir taktik yok ki,anlamadım ne satacaklar 70 tlye?paket açmanınmı bir taktiği var bence yok,sabah 7 de 11 de,gece 2 de gece 4-5 te paketler açtım kimi zaman iyi oyuncular çıkıyor kimi zaman işe yaramaz oyuncular çıkıyor,paket işi şans işi,2 haftada nasıl 2milyon olacakmış merak ettim

paket acmayın diye zaten var öyle bir rehber.size tradelerden kazandırıyor ama cok güzel hiç ugrasıp arastırma yapmanıza gerek kalmadan o size söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

ne taktik olacakki
    tek taktik trade kovalamak ucuza alıp iyi fiyata satmaktan başka bu oyunda herhangi bir taktik yok ki,anlamadım ne satacaklar 70 tlye?paket açmanınmı bir taktiği var bence yok,sabah 7 de 11 de,gece 2 de gece 4-5 te paketler açtım kimi zaman iyi oyuncular çıkıyor kimi zaman işe yaramaz oyuncular çıkıyor,paket işi şans işi,2 haftada nasıl 2milyon olacakmış merak ettim

paket acmayın diye zaten var öyle bir rehber.size tradelerden kazandırıyor ama cok güzel hiç ugrasıp arastırma yapmanıza gerek kalmadan o size söylüyor.

vallah arkadaşın dediği gibi Alvaro Pereira 700den aldım 1300 e bile satılmıyor 451 taktiği vardı,bilmiyorum ama "kaanyazıcı" arkadaşın platformu nedir,ama bu işler biraz zor pcde,elimde patladı Alvaro Pereira,quick sell yapacağım :D

• Dostum benim platform ps 3 belirmistimde valla ben o adamdan 10 tane aldim 6k kar ettim milito lucio ve nocerinodanda yine ayni sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyazıcı

Dostum benim platform ps 3 belirmistimde valla ben o adamdan 10 tane aldim 6k kar ettim milito lucio ve nocerinodanda yine ayni sekilde

nasıl kaan memnun musun rehberden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Orijinalden alıntı: kaanyazıcı

Dostum benim platform ps 3 belirmistimde valla ben o adamdan 10 tane aldim 6k kar ettim milito lucio ve nocerinodanda yine ayni sekilde

nasıl kaan memnun musun rehberden ?

dostum ilk 4-5 gün memnundum fakat şimdi yazdığı adamlardan sadece handanovic satıyo ondanda en fazla 700 coin kar ediyorum o yazdığı 2m olayı yalan sordum onuda fakat bana dediği şuydu onu yapan sadece tek kişi oldu :S günde en fazla 20k kar ediyorum msj attım mike a ama dediği şey hep şu rehberi iyice okudun mu diyor bende çok iyi okudum ingilizcemde iyidir fakat 4-5 günden sonra salpasardı
  • böyle hurafelere neden paranızı harcıyorsunuz anlamış değilim. satan arkadaş yanlış anlamasın ama 70 tl de az boz para değil. 70 tl ile neyi vaad ediyorsun anlamışta değilim. Para kazanmak için 70 tl harcamaya gerek yok biraz mantık yürütmek azda kurnaz olmak yeterli. Trade olayı tam bir ticaret olayı. Size PC platformundan basit bir örnek vereyim. Team fitness lar gold olanları 1700-2000 coins arası değişiyor. minimum price 150 den aratın onlarla ilgilenin aldığınızı hemen satışa koymayın. Bu fitnessler belli aralıklarda azalıyorlar 2000 den koyun bakalım satılıyormu satılmıyormu ? her birinden 500 coins elde edersin. 20 tane satsan 10k sadece ordan gelir. Sakın ola ne ara satılıcak onca şey demeyin bir deneyin
  • 70 liraya direk coin alın daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.