Şimdi Ara

Futbol Bölümü Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaç gündür girmiyordum girmemde zaten ara sıra bakıp çıkıyorum kafam rahat sizde öyle yapın 9 senelik üyeyim uyarım var diye yönetici yapmıyorlar adam 2 senelik üye yönetici olmuş ne beklersin ki daha girmeyin arkadaşlar o zaman
  • Sevgili vural_kral

Öncelikle geç cevap için özür diliyorum.

Ekip inan bana çok yoğun.Ayrıca ben konuyu görmüştüm açtığın zaman.Ancak geniş zamanda rahatca mesaj yazabilmek için uygun zamanı bekledim.Bu sıralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle ancak vakit bulabiliyorum.

Futbol bölümündeki derdinizi sıkıntınızı az çok anlayabiliyorum.Uzun zamandan beri bölüm için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Değişik alternatifler üretiyoruz.Ama bir türlü sonuca varamadık.Bu konuda dediklerinize katılıyorum.

Şu an için Beşiktaş ve Fenerbahçe bölümlerinde yetkili arkadaşlarımız mevcut.Galatasaray bölümündeki yetkili arkadaşım ilgilenemediği için şimdilik o bölüme bakan yok.Ancak en kısa zamanda o bölümünde yetkilisi olacak.

Bu bağlamda tek isteğimiz bölüm içerisinde tüm yetkili arkadaşlarım ile uyarı ve işlemlerde aynı standardı oturtabilmek.Sizlerde gördüğünüz aksaklıklar ve problemler olduğunda bana veyahut diğer admin arkadaşlarıma mutlaka iletimde bulunabilirsiniz.

Bölümle alakalı tekrar çalışmalarımız olacak.Ne yapabiliriz,nasıl düzeltebiliriz,bunların hesabını yapacaz.

Sizlerden fazla biz istiyoruz nezih bir ortamda tartışma olsun,mesajlar atılsın.En önemlisi saygı olsun.Ancak biz forum olarak bir türlü tartışmayı beceremiyoruz.Bir müddet sonra hakaretler ve küfürler havada uçuşuyor.Bu foruma siyaset ve din bölümünün açılmama sebeplerinin başındada bu neden gelir.

TC kimlik onayı ile alakalı söyleyebileceğim tek şey,bunun onayını verecek kişinin forum sahibi yani Gün olmasıdır.Bu gibi alıncak forumla ilgili önemli kararların onayını kendisi verebilir.Yani bunun bizimle alakası olmadığını belirteyim

Uyarınız ile alakalı size pm atıyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Öncelikle kimlikle kayıt olma durumu imkansız bir olaydır. Size şu anda çok iyi fikir gibi görünebilir, ancak bilmenizi isterim ki, bu düşüncenin uygulanmamasının ticari kayıp ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Alıntı yaptığınız üyenin bazı yazılarında tahrik edici, cevap verme isteği uyandıran bir yazı kısmı var. Fakat siz de iğneleyici yorumlarda bulunmuşsunuz.

Belli ki, niyetiniz kötü değil, belki yazı yazan kişinin de niyeti kötü değil. Ancak bu tür yorumlar, forum ortamına taşındığı için diğer katılımcılarında bu yorumlara yorum atacağını düşünürsek eğer, polemik çıkacak bir tarz mesajlardır.

Mesajlarından rahatsız olduğunuz üyenin yazılarına illa cevap atacaksınız diye bir kaide yok. Muhatap olmak yerine şikayet butonunu kullanmanızı isteriz..

İğneleme, hafif tahrik etme, dalga geçme bazı muhabbetlerin her daim içindedir. Bunların içine futbol konuları da girer. Bu sebeple mesaj yazarken kişilerden bu kadar detay beklemek aşırıya kaçar. Yapabiliyorsak bunların ayrımını iyi şekilde yapmalıyız. Yapamıyorsak da yapar hale gelmeliyiz. İçinde bir iki kelime kural dışı mesaj yazılınca işte kural dışı durum ver 15'i demek değildir yapmaya çalıştığımız.

• Umarım geç de olsa bir şekilde futbol bölümünde ağzımızın tadıyla yorum yapabilir ve okuyabiliriz.
    Bunu şirketinizin hedeflerinde en üste almalısınız bence.

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Öncelikle kimlikle kayıt olma durumu imkansız bir olaydır. Size şu anda çok iyi fikir gibi görünebilir, ancak bilmenizi isterim ki, bu düşüncenin uygulanmamasının ticari kayıp ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Alıntı yaptığınız üyenin bazı yazılarında tahrik edici, cevap verme isteği uyandıran bir yazı kısmı var. Fakat siz de iğneleyici yorumlarda bulunmuşsunuz.

Belli ki, niyetiniz kötü değil, belki yazı yazan kişinin de niyeti kötü değil. Ancak bu tür yorumlar, forum ortamına taşındığı için diğer katılımcılarında bu yorumlara yorum atacağını düşünürsek eğer, polemik çıkacak bir tarz mesajlardır.

Mesajlarından rahatsız olduğunuz üyenin yazılarına illa cevap atacaksınız diye bir kaide yok. Muhatap olmak yerine şikayet butonunu kullanmanızı isteriz..

İğneleme, hafif tahrik etme, dalga geçme bazı muhabbetlerin her daim içindedir. Bunların içine futbol konuları da girer. Bu sebeple mesaj yazarken kişilerden bu kadar detay beklemek aşırıya kaçar. Yapabiliyorsak bunların ayrımını iyi şekilde yapmalıyız. Yapamıyorsak da yapar hale gelmeliyiz. İçinde bir iki kelime kural dışı mesaj yazılınca işte kural dışı durum ver 15'i demek değildir yapmaya çalıştığımız.

Elbette, yazımda da belirttim. İnsanlar düşüncelerini yazabilmeli. Ancak bu ufak bir kıvılcımı yangına çeviren kitleler de yok değil. Ben, "işte tahrik var ver 15 günü" diye bir yaklaşım ile yazmadım. En kötü mesaj silerim, veya o mesajı art niyetle cevaplayanlara bakarım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.