Şimdi Ara

Futbol bölümünün daha iyi bir yer olabilmesi için naçizane tavsiyelerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Futbol bölümünün daha iyi bir yer olabilmesi için naçizane tavsiyelerim

başka yolu yok . Yoksa dayanamayıp trolleyin farklı takım taraftarlarına saldırıyor bizimkiler . Hiç dayanmıyoruz ma bizde . Kimse kaale almasın blok sayesinde bak 1 ayda nasıl ellerini ayaklarını çekiyorlar .
  • hakaret harici , şikayet , ban , konu silme gibi şeylerin tümüyle ortadan kalması lazım

çoluk çocuk üzülüyor diye forum o şekilde yönetilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

100 mesaj altı yorum yapmasın ve 250 mesaj altı konu açamasın ki fake üyelikler kol gezmesin insanlar o kadar mesaj attığım hesap yanmasın diye daha düzgün yorumlar yapar.

Bu da alınabilecek bir önlem.

bu sefer başka bölümler rezil olur gder insanlar post kasar durmadan

allahım lütfen şunu avatara koymayın YARABBİM BU NE GÜZELLİKTİR . ELİNE KALEM ALIP BİZZAT MI ÇİZDİN ?SEN BU GÜZELLİĞİ NASIL YARATTIN YAHU ?

Futbol bölümünün daha iyi bir yer olabilmesi için naçizane tavsiyelerim

• Katılıyorum. Arkadaş güzel yazmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloklamak millete niye zor geliyor anlamıyorum.Ben yazdıklarından yaşını az çok anlayıp bir daha açmamak üzere blokluyorum.hiç sorun kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes olumlu yorum yapmış bu gidişatı bozmak lazım.
  • Bloklama önerisi sunulmuş ama bunun forumdaki trollüğü önlemede bir yararı yok. Ben bloklayıp görmesen bir başkası görecek, başkası tartışma yaratacak. Ayrıca blokladığın kişinin sadece mesajını göremiyorsun, mesaj attığından filan haberin olabiliyor, senin yorumunu alıntılayıp sana cevap yazabiliyor vs. Bloklamak bireysel olarak bir çözüm sunmadığı gibi kitlesel çözümün yakınından bile geçmiyor. Az daha elle tutulur öneriler sunarsanız daha iyi olur.
  • Bu forumdaki yaş takıntısını bir türlü anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Bu forumdaki yaş takıntısını bir türlü anlayamadım.

bu adam ne biçim rol kesiyor amaaa O '' Kaos bir merdivendir'' konuşması hala aklımda , mükemmeldi
  • quote:

Çünkü karşısındakine söyleyecek lafı olmayan insanlar olayı şahsileştirir.Bu forumda da aynen bu var.Adam yanıt veremeyince direk şahsileştiriyor olayı,yaş kaç vs. diyor.Forumu saçma sapan yorum atan ergenlerden çok her şeye yaşın kaç,tc kimlik no ile üye alınsın vs. gibisinden diyenler karıştırıyor bence.
  • Dediklerinin olmasi icin kökten beyin nakli lazim foruma, hakaret olarak soylemiyorum fakat irk olarak cok farkli kafalarimiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Çünkü karşısındakine söyleyecek lafı olmayan insanlar olayı şahsileştirir.Bu forumda da aynen bu var.Adam yanıt veremeyince direk şahsileştiriyor olayı,yaş kaç vs. diyor.Forumu saçma sapan yorum atan ergenlerden çok her şeye yaşın kaç,tc kimlik no ile üye alınsın vs. gibisinden diyenler karıştırıyor bence.

Aynen öyle. Ayrıca bu forumda 18'den büyük olup saçma sapan yorumlar yapan da var 18'den küçük olup aklı başında yorumlar yapan da. Akıl yaşta değil baştadır sözü özetliyor durumu.

@Walternatif Bishop

Soylu olmayıp sadece zekasıyla yükselen bir adam. Daha da yükselecek inşallah favori karakterim

• quote:

Çünkü trollerin bile küçük yaşta olanları çok net anlaşılıyor. Ben küçük yaşları ezmek için konuşmuyorum biz de geçtik sonuçta o yollardan ama kesinlikle küçüklerin bi durulması sakin olması lazım. Aklı başındakiler zaten düzgün yorum yapıyor onlara lafım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

Çünkü trollerin bile küçük yaşta olanları çok net anlaşılıyor. Ben küçük yaşları ezmek için konuşmuyorum biz de geçtik sonuçta o yollardan ama kesinlikle küçüklerin bi durulması sakin olması lazım. Aklı başındakiler zaten düzgün yorum yapıyor onlara lafım yok.

Ona bir lafım yok haklısınız. Benim karşısında olduğum şey 18'in altındakilerin tamamının yazamamasının istenmesi. Bu zihniyetin, Pkk sorunu için verelim gitsin Doğu'yu nolcak yeaaa diyenlerin zihniyetinden bir farkı yok benim için. Burda sorun mu var, hadi hepsini silelim. Burda sorun mu var hadi hepsini yıkalım vsvs. Benim karşısında olduğum şeyler bunlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.