Şimdi Ara

Futbol'da nasıl daha iyi olabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar,17 yaşımı geçtiğimiz aylarda doldurdum.Boyum 187,bisiklet sporuyla ilgileniyorum.

Ancak futbola karşı sürekli bir ilgim oldu.

Bildiğiniz gibi bisiklette en çok bacak kaslarımız çalıştığı için bacaklarım gayet kuvvetliler.Şutlarım sert,etkili,teknik olarakta kendime güvenim var.
    Ancak gelin görün ki top bana geldiğinde beni bir panik alıyor.Eski arkadaşlarımla oynarken böyle bir panik yok çünkü nereye ne zaman koşu yapacaklarını,olur olmaz durumlarda aradan bana pas yollamayacaklarını biliyorum.Ama diğer dostlarla oynarken misal okuldan arkadaşlarla oynarken tek santrfor'um gene her zaman ki gibi fakat paslar öyle ölü noktalara gidiyor ki,topu oradan çevirip gole dönüştürmek imkansız hale geliyor,bunun faturası da bana kesiliyor,böyle şeylere çok takmam çünkü maçta herkese hata bulan adam genelde kendi kötü futbolunu örtbas etmek ister.Neyse,koşularda hızlı değilim fazla,çünkü hızlanacak alan yok.Kilo olarak 82 kiloyum yağ oranım fazla değildir fit diyebiliriz.Defansla olan 2'li mücadelelerde daima topu alıyorum ama söylediğim gibi tek sorunum var,oda çok panik yapmam ve topu ayağımda fazla bekletmem.Ben bu işi ciddi ciddi yapmak ve bu konu üstünde bir kariyer yapmak istiyorum.Geç kalmışsın demeyin lütfen,zaten 8 yaşımdan beri başka dallarda aktif spor hayatım var sürekli olarak.Bu işi nasıl yaparım,bir takıma girip nasıl yükselebilirim ?Yardımcı olacaklara ve okuyanlara teşekkür ederim.

• Hoş geldin arkadaşım Jimnastik kursu alırsan çok kıvrak atak olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın gol atamayıp kendini rvp sanan genç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.