Şimdi Ara

Futbol Hakemliğine Başvurdum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gennosuke

zor iş yahu ..hele küfür olayı

ben tahammül edemem

neyse hayırlısı neyse o olsun

kırmızı
  • HAzirandan beri bekliyorum bu yaz çağırılırsam amerikada olacağımdan dolayı gidemem ve kafayı yerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Başvurun başvurun ben 3 senedir hakemlik yapıyorum İl hakemiyim bakalım kaç maç dayanabileceksiniz.

nette başvuru yaptıktan kaç ay sonra size msj attılar? ben başvuralı 6-7 ay oluyor hala bir şey yok.

cevaplayacak biri yok mu?
  • Futboldan anlasam ben de başvururdum. Bursaspor ve Ankaragücü maçlarının tamamını bana verirlerdi herhalde.
  • Ben de Ankara bölgesinde 1 yıllık HİF hakemiyim.. perşembe günü ilkokul maçı yöneticem .. bu arada bölümünüz işiniz iyiyse .. özellikle doktor mühendis avukat falansanız yükselmeniz kesin ama tabi torpil olmadan olmuyo.. torpilsiz asla süper lig hakemi olamazsınız ..
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Başvurun başvurun ben 3 senedir hakemlik yapıyorum İl hakemiyim bakalım kaç maç dayanabileceksiniz.

nette başvuru yaptıktan kaç ay sonra size msj attılar? ben başvuralı 6-7 ay oluyor hala bir şey yok.

cevaplayacak biri yok mu?

++++
  • Hif olayı çıkmadan önce sanırım 3 yıl önceydi, kuzenimin ısrarıyla başvurmuştum hatta kurslara falan katıldım evraklarımı tamamlayıp formamı alıp maçlara başlayabilirdim ama vazgeçtim sonrasında kaldı öyle.

Kuzen yaklaşık 6 senedir hakem ama yükselemedi ve yükselme şansı da yok yaştan ötürü. Benim için erken yaşta iyi falan diyordu ama ben anlamam arkadaş yok takım tutmayacaksın, yok etmeyeceksin vs vs. Fenerbahçe minik takım maçında bile her zaman Fenerbahçe'dir.Kuzen çıkıyor gerçi bunların maçlara.

Hatta bizim bakkal amatördeki bizim mahallenin kulüp başkanı, kuzene takılıyor ara sıra yaktın bizi hocam diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben de Ankara bölgesinde 1 yıllık HİF hakemiyim.. perşembe günü ilkokul maçı yöneticem .. bu arada bölümünüz işiniz iyiyse .. özellikle doktor mühendis avukat falansanız yükselmeniz kesin ama tabi torpil olmadan olmuyo.. torpilsiz asla süper lig hakemi olamazsınız ..

senmısın o hakem ılkokullar arası mac hatta bende varım okul takımında
  • Arkadaşlar bu onlie eğitim nasıl oluyor? Bana kullanıcı adı şifre göndermişler ama sınava bir türlü geçemiyorum.Eğitimleri tamamlamanız lazım diyor.Eğitimleri izliyorum halbuki
  • eğitimleri iexplorerda izlemen lazım. sağ üstte başlatı tıklıyorsun. sonraki sayfa-saonraki sayfa diyip en son soruları çözüyorsun. TÜm kurallar bitince tamamlandı diyor. ana sayfadan listeyi yenile dedinmi yeşil oluyo.
    bu akşam adanada kurslar başlıyor 18:00da eğitimleri tamamladım gidiyorum :)
  • ebeni düşün ona yazık
  • egitim.tff.org açılmıyor ki lanet olsun
  • ben antrenmana kaçar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.