Şimdi Ara

Futbol Kadar Boş Beleş Hobi Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol savaş gibidir savaşın da ötesinde bir şeydir.
    Futbol din gibidir uğruna verilen savaş ta dinden öte bir şeydir.
    Futbol da ki Kutsal savaşlara artık bir dur dememiz lazım
    Savaşa hayır artık Fenerbahçe ile Galatasaray savaşmasın.
    I am an anarchist
  • Katılıyorum 22 kişi bir topun peşinden koşuyor dünyanın parasını alıyor onlarada bir hakem denen adam idarecilik yapıyor oda paraları götürüyor da hadi anladık bunlarıda size ne oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Bi bitmediniz. Futbolsuz hayat mı olur

Gayette güzel oluyor 20 yaşımdayım toplasan 3 kez maç izlemişimdir. Hayatım gayet güzel gidiyor, kendime bana yararlı olabilecek şeylere daha çok zaman ayırıyorum 90 dakika oturup maç izleyip zaman öldüreceğime dışarıdan bilgisayar ile ilgili iş alırım o 90 dakika içerisinde 400 lirayı kaldırırım.
  • siz anlamazsınız kasmayın

ayrıca ananız babanız futbol oynasa onlara da böyle der miydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 10 Kasım 2012; 0:01:53 >
  • birde şu yerel takımları tutanlar yokmu
  • toplumun afyonu hatta iktidarın gündem değiştirme haberlerinden bile daha etkili.hayır şu ülkede oynadıkları da bi tat verse bari
  • Bazıları İçin Aşk Altı Harflidir FUTBOL
  • Aynen. Kaç yıldır futbol maçı izlemedim.
  • Futboldan haftalık 700 kazanıyorum mutluyum.(şimdilik) Futbolu sevmeyenler ya futboldan anlamıyorlardır ya da ılıktırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxrek

Bazıları İçin Aşk Altı Harflidir FUTBOL

yaş kaç?

edit: oha adam benle aynı gün doğmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacred_Eagle -- 10 Kasım 2012; 0:10:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

siz anlamazsınız kasmayın

Şu futboldan anlamamak nedir açıklasana.
    Mahallenin bakkalı da izliyor, 5 yaşındaki çocuk da iziliyor. 5 yaşındaki çocuğun anladığı şeyi anlamayan yoktur heralde. Ben futbol oynamayı ve izlemeyi seviyorum ama bu işi ciddiye alanlardan nefret ediyorum. Hele twitterdaki tt olan hashtagleri görünce çıldırıyorum. Bir de goooool diye tweet atıyorlar ya. Bu kadar ciddiye almayın şu oyunu.

• Hayatımda futbol oynarken aldığım zevki hiçbir şeyde almadım. Herkesin zevkleri farklıdır. Veli emek hırsızı diyenler futbolu değil takım tutmayı sevenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Futbol hayattır kimilerine göre siz anlamazsınız.

Anlat bakayım nesi hayatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Hayatımda futbol oynarken aldığım zevki hiçbir şeyde almadım. Herkesin zevkleri farklıdır. Veli emek hırsızı diyenler futbolu değil takım tutmayı sevenler.

arkadaşım halısahada oynarsın tamam bu zevkli ancak saçma sapan takımı tutup o onu yaptı bu bunu yaptı diye saatlerce konuşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Futboldan haftalık 700 kazanıyorum mutluyum.(şimdilik) Futbolu sevmeyenler ya futboldan anlamıyorlardır ya da ılıktırlar.

hocam biraz tüyo verde bizde yararlanak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

siz anlamazsınız kasmayın

Şu futboldan anlamamak nedir açıklasana.
    Mahallenin bakkalı da izliyor, 5 yaşındaki çocuk da iziliyor. 5 yaşındaki çocuğun anladığı şeyi anlamayan yoktur heralde. Ben futbol oynamayı ve izlemeyi seviyorum ama bu işi ciddiye alanlardan nefret ediyorum. Hele twitterdaki tt olan hashtagleri görünce çıldırıyorum. Bir de goooool diye tweet atıyorlar ya. Bu kadar ciddiye almayın şu oyunu.

her insanın zevki ayrıdır niye bu kadar taktınız onu anlamadım. kimisi futbolu sevmez, kimisi futbolu sever kimisi de aşırı sever
    herkesin kendi fantezisi sorgulamaya hakkı yok kimsenin

• EPL dışında birşey izlemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fable

quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Futboldan haftalık 700 kazanıyorum mutluyum.(şimdilik) Futbolu sevmeyenler ya futboldan anlamıyorlardır ya da ılıktırlar.

hocam biraz tüyo verde bizde yararlanak

İddaa değil hocam klüpten alıyorum para.
  • Futbolu severim izlerim ama banada bazı şeyler çok saçma geliyor. Hele şu fanatikler yok mu insanı çileden çıkarırlar Gerçektende uyutuyorlar. 1.5 saat maçımı izlerim daha sonraki tartışmalara girmem. Beni sadece o sahada o an ne olup bittiği ilgilendirir. Ondan sonra 1 ay tartışmak nedir ya Hele şu futbol programları yok her kanalda saçma sapan bağıra bağıra tartışmalar Olimpiyatları falan daha çok seviyorum. Atletizm falan daha iyi bence. Bisiklet yarışları, maratonlar falan gerçek spor o işte. Futbolda herkes keyfine göre oynuyor. Canım sıkkın deyip koşmayanlar vs. Kavgalar ve bir sürü pislik. İnsanların futbol yüzünden bölünmesi. Futbol çok pislik bir spor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Futbol hayattır kimilerine göre siz anlamazsınız.

Anlat bakayım nesi hayatmış

Yazıyla falan anlatılmaz yaşanır hocam.
    Kaç kere demişimdir tamam takmıcam kafaya diye ama çekiyor beni yapcak bişe yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.