Şimdi Ara

Futbol katili Pep Guardiola düşmanları derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Guardiola: ben teknik direktörlerin peygamberiyim.
    Mourinho: öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.

Bu kel hoca olsaydı Bayern ile şampiyonlar ligini kazanırdı. Oyuncularla iyi geçinemez, oyuncuları farklı mevkide oynatarak kariyerlerine bıçak saplar, yıl olmuş 2016 hala topa sahip olmanın önemli olduğunu sanıyor.

Sir Alex, kendisinden sonra takıma Guardiola'nın geçmesini istemiştir.

Tabi Sir Alex futboldan anlamaz Caner anlar dimi

Sir Alex dünyanın en iyi TD'lerinden fakat ondan sonra geçen Moyes içinde övgüler yağdırdı en doğru isimlerden biri olduğunu söylemişti.

Her hoca hata yapar tarihin en iyilerinden biri olması her söylediğini en mükemmel mi yapar?

O zmana her transferi , her hoca değişikliğini Sir Alex'e sorsun herkes? Sendeki kafa buysa diyecek bir şeyim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Guardiola: ben teknik direktörlerin peygamberiyim.
    Mourinho: öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.

Bu kel hoca olsaydı Bayern ile şampiyonlar ligini kazanırdı. Oyuncularla iyi geçinemez, oyuncuları farklı mevkide oynatarak kariyerlerine bıçak saplar, yıl olmuş 2016 hala topa sahip olmanın önemli olduğunu sanıyor.

Sir Alex, kendisinden sonra takıma Guardiola'nın geçmesini istemiştir.

Tabi Sir Alex futboldan anlamaz Caner anlar dimi

Sir Alex dünyanın en iyi TD'lerinden fakat ondan sonra geçen Moyes içinde övgüler yağdırdı en doğru isimlerden biri olduğunu söylemişti.

Her hoca hata yapar tarihin en iyilerinden biri olması her söylediğini en mükemmel mi yapar?

O zmana her transferi , her hoca değişikliğini Sir Alex'e sorsun herkes? Sendeki kafa buysa diyecek bir şeyim yok.

Şu esprili cevabımdan nasıl bendeki düşünce yapısını çıkarabildin anlamadım.

Moyes, 6. Tercihti diye hatırlıyorum. Övse bile tercihleri arasında olduğu için övmüştür sanırım.

Haklısın tabi. İyi hoca diye söylediği her şey doğru olacak diye bir şey yok. Yine de Guardiola gereksiz eleştiriliyor.

Zaten kendisi de CL kazanamadığım için kendimi başarısız buluyorum demişti.

Ben hala Guardiola'nın zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Mourinho gibi, Simeone gibi altlardan başlayıp gelmedi. İlk ciddi sınavını Barcelona ile verdi. Ve başına geçtiği dönemde belki de tarihin en iyi takımını yönetti. Barcelona da şanslıydı Bayern de kendi hataları yüzünden iyi değildi. City kariyeri belirleyici olacak. Eğer bu sezon şampiyon olup şampiyonlar liginde iyi işler çıkarırsa gerçekten başarılı olmuş diyebiliriz.

Özet olarak her şey City kariyerine bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen son dediğine katılıyorum City belirleyici olacak fakat eleştirilmemesi imkansız.

Gittiği her takımda düzeni bozmaya çalışan başka bir adam daha görmedim. Bayern kariyeri buna en büyük örnek resmen oynayan takımı aldı yerine orta sınıf bir takım getirdi.

Bastian,Lahm ,Müller, Götze ,Bernat , Ribery neydiler ne oldular. Form düşmesini anlarım fakat herkesle de sorun yaşanmaz.

Bayern taraftarları da sert bir dille eleştiriyordu. Sen dünyanın en iyi sağ bekini alıp orta sahaya koyarsan sonra sağ taraftan 3 gol yersen eleştirileri kabullenmen lazım.

Dediğin gibi City'i göreceğiz erken konuşmayalım.Çok fazlada yerden yere vurmayalım Bekleyip göreceğiz.
  • nesi sıkıcı ya bu adamın oynattığı futbolu izlerken orgazm oluyorum
  • Beni de ekleyin hocam. Denayer olayından dolayı acayip kıl oldum.

• Hocam benide ekle yalniz basliga parantez icinde kel yazarsak daha ii olur

• Ekle Ekle hatta bu adamı adıyla da yazmayın adı bile tiksindirici kel kafalı demeniz yeter.

Ekle hocam kesin ekle beni azılı düşmanıyım bu mahlukatın
  • Herkes benim konumu bekliyormuş. Kappa
  • Konuya uğradıkça ekliyorum arkadaşlar.

Benim gibi düşünen insanları gördükçe forumun futbol kalitesinin daha bitmemiş olduğunu görüyorum. Helal size.
  • Valla hocam inanılmaz kılım bu adama nerde görsem beynime kan fışkırıyor.
  • sunderland maçını izledim, bildiğin hayal kırıklığı. barça bunları rezil eder.
  • Ben seviyorum. Sayesinde Bayern belasına takılmadan iki CL aldık. City'den de nefret ederim, orayı da batırırsa favorim olur.
  • Yaz beni de, vasıfsızın teki kalecisiz maça çıksa rakibe top göstermeden maçı kazanacak zamanın Barça'sıyla iki kupa aldı diye hoca diye geçiniyor. Bayern'i pert etti şimdi sıra City'de heralde. Premier Lig'de izlemediğim tek maç City maçları bu kel yüzünden.

• Çığ gibi büyüyoruz. Futboldan ihraç edilmesi lazım bu adamın.

Kırk kere söyledim bu adam Tito Vilanova'nın sayesinde bir yerlere geldi. Taktik anlayışı sıfırdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Yaz beni de, vasıfsızın teki kalecisiz maça çıksa rakibe top göstermeden maçı kazanacak zamanın Barça'sıyla iki kupa aldı diye hoca diye geçiniyor. Bayern'i pert etti şimdi sıra City'de heralde. Premier Lig'de izlemediğim tek maç City maçları bu kel yüzünden.

zamanın Barça'sıyla iki kupa aldı diye
    iki kupa
    iki
  • http://www.sporx.com/guardioladan-vitor-pereiraya-telefon-dostum-SXHBQ494059SXQ

şu haber bile nedenlerimden biri olabilir

Ayrıca ırkçıdır adam falan değildir Ancelotti'de ki karizma bir tek mou reyizde vardır ikiside evrene hükmedicek güce sahiptir

Futbol katili Pep Guardiola düşmanları derneği

Pep'in olmadığı yerler cennetlik görüldüğü üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 3 Eylül 2016; 3:01:01 >

• Futboldan anlamiyanlar dolusmus konuya kimi cop kimi hoca degil dmfelan demis.
    La bu adam barca bu kadar son 10 yila damga vurdu dumyanin en iyi takimi deniyorsa bu adam ve sistemi yapti barcada cok iyi oturdu tabi messi filan vardi..

Harcadigi isimleri yazmis cogu yanlis..ibra takima uymadi zaten krosu nerde harcamis adam kendi istedi. Yaya toureyi bende olsam oynatmam cunku bu adam icin hizli ve teknik olcak yaya kamyon gibi busgets yayayi 2 ye katlar.

Ronoldinho felan kendi kendini bitirdi belki etoyu harcamistir..

Cok sacma konusmusunuz yok bayernde cl alamadi yok herknes bayern superdi la o bir kere ur tek bir kere anladiniz mi. O zaman roben ribery en iyi donemindeydi takimin %70 ikisiydi. Barcayi ezdiler diye 40 yilda olcak bir kerelik biseydee cok abarttiniz bayernide..

Sikici futbol demisiniz adam 4 5 atmaktan bikti rakiplere nasil sikici oluyorsa..anlamadim..
    Ben gayet begeniyorum full atak ve presli 3 defans oynuyor rakibi cikarmiyor.. Pas yapmasi cokca rakipler cok defans yaptigi icin ne yani kontra bam gum felan oynasin istiyorsunuz futbola ceza alanindaki paslar gorsellik katiyor en iyi barca yapiyorda gerci size gore 80 lerin futbolunu oynatsin.

Bayernde cl finale cikamamasi tamamen sanssizlik barca real geldi gep ispanyol. Gecen yilda cok sanssiz elendi atleticoya top oynatmamislardi rovansta rakibi ezmislerdi bu oyun sikici oluyorsa siz futbol izlemeyin.

City de basarili olur ligi alir ispanyol yok orda beyler...

Adam dunya futbolunu degistirdi gelmis ne diyorlar yahu..morinho gibi otosbus ceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Futboldan anlamiyanlar dolusmus konuya kimi cop kimi hoca degil dmfelan demis.
    La bu adam barca bu kadar son 10 yila damga vurdu dumyanin en iyi takimi deniyorsa bu adam ve sistemi yapti barcada cok iyi oturdu tabi messi filan vardi..

Harcadigi isimleri yazmis cogu yanlis..ibra takima uymadi zaten krosu nerde harcamis adam kendi istedi. Yaya toureyi bende olsam oynatmam cunku bu adam icin hizli ve teknik olcak yaya kamyon gibi busgets yayayi 2 ye katlar.

Ronoldinho felan kendi kendini bitirdi belki etoyu harcamistir..

Cok sacma konusmusunuz yok bayernde cl alamadi yok herknes bayern superdi la o bir kere ur tek bir kere anladiniz mi. O zaman roben ribery en iyi donemindeydi takimin %70 ikisiydi. Barcayi ezdiler diye 40 yilda olcak bir kerelik biseydee cok abarttiniz bayernide..

Sikici futbol demisiniz adam 4 5 atmaktan bikti rakiplere nasil sikici oluyorsa..anlamadim..
    Ben gayet begeniyorum full atak ve presli 3 defans oynuyor rakibi cikarmiyor.. Pas yapmasi cokca rakipler cok defans yaptigi icin ne yani kontra bam gum felan oynasin istiyorsunuz futbola ceza alanindaki paslar gorsellik katiyor en iyi barca yapiyorda gerci size gore 80 lerin futbolunu oynatsin.

Bayernde cl finale cikamamasi tamamen sanssizlik barca real geldi gep ispanyol. Gecen yilda cok sanssiz elendi atleticoya top oynatmamislardi rovansta rakibi ezmislerdi bu oyun sikici oluyorsa siz futbol izlemeyin.

City de basarili olur ligi alir ispanyol yok orda beyler...

Adam dunya futbolunu degistirdi gelmis ne diyorlar yahu..morinho gibi otosbus ceksin

Bayernde cl finale cikamamasi tamamen sanssizlik
    cl finale cikamamasi tamamen sanssizlik
    finale cikamamasi tamamen sanssizlik
    cikamamasi tamamen sanssizlik
    tamamen sanssizlik
    sanssizlik

anladım hocam. Kolay gelsin. Bu arada o sistemin yaratıcısı tito'dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Çığ gibi büyüyoruz. Futboldan ihraç edilmesi lazım bu adamın.

Kırk kere söyledim bu adam Tito Vilanova'nın sayesinde bir yerlere geldi. Taktik anlayışı sıfırdır.

taktik anlayışı sıf...

• bazı kesimler çıldırmaya başlamış. hocam doğru yolda

edit: fark ettiyseniz çoğu real madridli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradesh -- 3 Eylül 2016; 12:56:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.