Şimdi Ara

Futbol katili Pep Guardiola düşmanları derneği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
20.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pep bu konuyu gördü sanırım bayağı hırs yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burd pep e sallayanlari unutmayip muhattap bile olunmamali futbol bilgileri 00000000

• Şu adamın oynattığı oyuna ciddi ciddi futbol katili diyenler var bir de bunu destekleyenler var. hayat çok garip.
  • Adam şiir gibi oynattı.

• Katil şeytan avladı

• Skor hiçbir şeyi değiştirmez. Adam leş top oynatıyor. Bu Maçla şampiyon belli olmaz zaten.

Guardiolada en iyi 10 teknik direktörden biri değildir. Boşuna gaza gelmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Skor hiçbir şeyi değiştirmez. Adam leş top oynatıyor. Bu Maçla şampiyon belli olmaz zaten.

konuşacak yüzü nerden buluyonuz yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradesh -- 10 Eylül 2016; 16:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maine Road

quote:

Skor hiçbir şeyi değiştirmez. Adam leş top oynatıyor. Bu Maçla şampiyon belli olmaz zaten.

Çevirecek bir şey yok. Guardiola teknik direktör değil ve oynattığı futboldan dolayı nefret edilesi bir Adam.

• quote:

quote:

quote:

Çevirecek bir şey yok. Guardiola teknik direktör değil ve oynattığı futboldan dolayı nefret edilesi bir Adam.

Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

Ekle beni de . Makine gibi çalışan ,avına atılan bir kaplan gibi atak yapan münihi düşürdüğü hallere bak . Realle barcelonayla eşleşmesi şanssızlıkmış ondan alamamış clyi beyefendi. Heynckes barcelonanın üzerinden geçerken barcelona b ile maç yaptı sanki ben 21 senelik hayatımda heynckes bayerni kadar dominant takım görmedim ,guardiola bayerni ise büyük maçlarda süt dökmüş kedi gibi.

Neyse ki Ancelotti sayesinde tekrar o dominant takımı göreceğiz. Şöyle geçmişe bir tekrar bakayım dedim Avrupa arenasında Jupp döneminde neler yapmışlar diye öncelikle Jupp LVG'den çöp bir Bayern almış Almanya liginde 3. olan, Şampiyonlar liginde daha ilk turda İnter'e elenen. Jupp'un geldiği ilk sezon adamlar Real Madrid'i yarı finalde eleyip, finalde Chelsea'ye penaltılarla yenilmiş ki çoğumuz o maçı hatırlar. Drogba sayesinde maç bir gidip bir gelmiştir. Önce penaltı yaptırmış, Cech penaltıyı çıkarmış, sonra 90. dakika kafa golü atmıştır Drogba. Sonrasında Bayern penaltılarla kupayı kaybetmişti. Sonraki sezon sadece Javi Martinez ve Mandzukic'i transfer etmiş, sırası ile Arsenal, Juventus ve Barcelona'yı tokatlamıştır. Yarı finalde Barcelona'dan gol yemeden 7 tane itelemiştir 2 maçta. Sonrasında kupayı almışlardı.

Ertesi sezon Pep gelmiş daha ilk turda Arsenal'e elenecekken aptal kaleci Şezni daha maçın 3'te 1'i biterken kırmızı görmüş. Sonrasında Ancelotti'nin Madrid'i gelmiş toplamda 5 tane itelemiş Pep'e, gol dahi atamamışlar. Ertesi sezon Barcelona itelemiş yarı finalde. Ondan önce ise Porto, Shakhtar gibi basit takımlarla oynamışlar. En son sezonu ise Atletico Madrid itelemiş bunlara. Aslında yine 1. turda Juventus'a kaybedecekken, Juve o 2. maçta 0-2 öndeyken maçı kaybetmişti son 30 dakikada. Şans işte.

Dünya futbolu Pep gibilerinden acilen kurtulmalı. Ayın 10'unu iple çekiyorum. Zlatan ve Mourinho'nun, Pep'i tokatlamasını.

Hala çekiyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: trapperist

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

Ekle beni de . Makine gibi çalışan ,avına atılan bir kaplan gibi atak yapan münihi düşürdüğü hallere bak . Realle barcelonayla eşleşmesi şanssızlıkmış ondan alamamış clyi beyefendi. Heynckes barcelonanın üzerinden geçerken barcelona b ile maç yaptı sanki ben 21 senelik hayatımda heynckes bayerni kadar dominant takım görmedim ,guardiola bayerni ise büyük maçlarda süt dökmüş kedi gibi.

Neyse ki Ancelotti sayesinde tekrar o dominant takımı göreceğiz. Şöyle geçmişe bir tekrar bakayım dedim Avrupa arenasında Jupp döneminde neler yapmışlar diye öncelikle Jupp LVG'den çöp bir Bayern almış Almanya liginde 3. olan, Şampiyonlar liginde daha ilk turda İnter'e elenen. Jupp'un geldiği ilk sezon adamlar Real Madrid'i yarı finalde eleyip, finalde Chelsea'ye penaltılarla yenilmiş ki çoğumuz o maçı hatırlar. Drogba sayesinde maç bir gidip bir gelmiştir. Önce penaltı yaptırmış, Cech penaltıyı çıkarmış, sonra 90. dakika kafa golü atmıştır Drogba. Sonrasında Bayern penaltılarla kupayı kaybetmişti. Sonraki sezon sadece Javi Martinez ve Mandzukic'i transfer etmiş, sırası ile Arsenal, Juventus ve Barcelona'yı tokatlamıştır. Yarı finalde Barcelona'dan gol yemeden 7 tane itelemiştir 2 maçta. Sonrasında kupayı almışlardı.

Ertesi sezon Pep gelmiş daha ilk turda Arsenal'e elenecekken aptal kaleci Şezni daha maçın 3'te 1'i biterken kırmızı görmüş. Sonrasında Ancelotti'nin Madrid'i gelmiş toplamda 5 tane itelemiş Pep'e, gol dahi atamamışlar. Ertesi sezon Barcelona itelemiş yarı finalde. Ondan önce ise Porto, Shakhtar gibi basit takımlarla oynamışlar. En son sezonu ise Atletico Madrid itelemiş bunlara. Aslında yine 1. turda Juventus'a kaybedecekken, Juve o 2. maçta 0-2 öndeyken maçı kaybetmişti son 30 dakikada. Şans işte.

Dünya futbolu Pep gibilerinden acilen kurtulmalı. Ayın 10'unu iple çekiyorum. Zlatan ve Mourinho'nun, Pep'i tokatlamasını.

Hala çekiyor musun

Alıntıları Göster
    Savunma futbolu sevenlerle birlikte toplu blok konusu vallahi

• Hadi koyunuze beyler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağaralarından çıkmışlar.Alt tarafı manuyu yendi.

• Şuan zuhahaha diyenler bayern döneminde göremedik. Samimi gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Mağaralarından çıkmışlar.Alt tarafı manuyu yendi.

Olay manuyu yenmekte degil maci izlemediniz sanirim.
  • Toplu blok

• quote:

quote:

quote:

Sıkıcı olan nedir ?

Gayet akıcı ve efektif top oynattı bir ara 70-30'du topla oynama...goller geliyorum diye bağırdı aguero olsa 2.yarı 4-5 olurdu.

Bu kadar kısa sürede guardiola sağlam iş başarmış mini barca gibiydi city.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDV

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Mağaralarından çıkmışlar.Alt tarafı manuyu yendi.

Olay manuyu yenmekte degil maci izlemediniz sanirim.

İzledim bir kel gördüm.

Ayrıca hakemde cityliydi . O kaleci 90 dakika sahada tuttu ya helal olsun. Tabanla adamın ayağını kırıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 10 Eylül 2016; 17:12:00 >

• quote:

1) Leş bir futbol oyunu tanımını bir yapar mısınız?Merak ettim de.Çünkü maçı izledim ve acayip zevk aldım.Bitmesini bile istemedim şahsen.Önde basan hücümu düşünen bir takımın oynadığı bu oyun leşse bizim ligimizde oynanan futbolu nasıl tanımlarsınız merak ettim.

2)Konu başlığı "Futbol katili" ile başlıyor.Tabi ki eleştiri hakkınız var ancak bu kadar ağır bir benzetmeyi neye göre yaptınız?Barcelona gibi bir dev ile başlayıp kupalara ambargo koyan sonra başka bir dev Bayern'e gidien o ligde de şampiyon olan -ki herkes orada Bayern ile şampiyon olur diyebilirsiniz-Sonra da başka bir dev Manchester City'e giden bir adamda onların göremeyip de sizin gördüğünüz noktaları paylaşır mısınız?Uzun bir analiz olursa sevinirim.Çünkü bu adamın oynattığı oyunu sevmiyorum diyip futbol katilliğine kadar gitmek için engin bir bilgi gerekli.

3)En iyi 10 teknik direktörü belirleyebildiğiniz kanısına nerden vardığınızı belirtebilir misiniz?Cidden merak ediyorum.

Not: ülkemizde herkes ya da çoğu kişi her şeyin en iyisini bildiğini iddia eder ama dünyaya bakarsak en iyi olduğumuz alanlar yok gibidir.Böyle iddialı laflar eden kişileri gördükçe "Nedir sizin alameti farikanız?" diye sorasım gelir.Nedir hocam alameti farikanız?

Not 2:Şahsen futbolu beğendim.Ama City şampiyon olur mu?Bilemem.Hatta kimse bilemez.Çünkü orası farklı bir lig.Her an her şey olabilir.

• katil yine dağıttı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.