Şimdi Ara

Futbol konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize Selamun Aleyküm diyorum ve konuya giriyorum. Arkadaşlar ben 15 yaşındayım bu ayın 21'inde inşallah 16'ya gireceğim. Konuya gelirsek arkadaşlar ben futbolda sağ açık oynamak istiyordum ancak arkadaşlarım bana defans'da daha iyi olduğumu söylerler.Hızım tanıdığım 15 yaşındaki arkadaşlarıma göre hepsinden hızlıyım ve boyumda uzun olduğu için defans'da iyi işler yapabiliyorum.Ancak ben ileri mevkide oynamak istiyorum (örn. Sağ açık). Ancak topu ayağıma aldığımda 1 kişi bile izlese bana çok fena heyecan oluyor ve yapacağım hareketi yapmakta sıkıntılar çekiyorum bana bu heyecanımı nasıl geçirebileceğimi söyleyebilecek varmı ?

Cevap verecek herkese çok teşekkür ediyorum Hayırlı Akşamlar.

• Sağ bek ol forvete kadar gidersin
  • Blue Dragon Ready kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ediyorum.Ancak beni defansın göbeğinde iyi görüyorlar ama Defansif ortasaha olarakta maçlara çıkmışlığım var.Ancak şu heyecan konusunu yenmem lazım.
  • sol bek ol ülkede yok nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zmax kullanıcısına yanıt
    Sağ ayağım kardeşim sıkıntı çekerim o mevkide :)
  • Soğukkanlı olmak çok önemli. Maç oynarken seyircileri görmeyecek sadece topa odaklanacaksin.

Mevki olarak ise stoper her zaman risklidir. Dos ya da cm oyna

• Teşekkürler.Değerlendireceğim.
  • Mesela ben sol ayağım ama iki ayağımı da çok iyi derecede kullanabiliyorum. Ondan dolayı ben hem merkezi orta saha, ofansif orta saha, sağ kanat, sol kanat oynarım . Kendini geliştir . Mevki önemli değil. Örnek bale futbola başladığında sol bekti. Şu an sağ kanat.

• tipik büyük takıma gelince tutunamayan anadolu topçusu.. maç oynadıkça gider herhalde yani düşün 5bin kişi bağırıyo felan nasıl olacak yani büyük takıma gitsen 50bin kişi bağırıyor 50bin yani dile kolay.. keşke böyle tecrubeli oyuncularla kaşar topçularla falan sohpet etme imkanın olsa falan :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.