Şimdi Ara

Futbol Menajeri -OFM- (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.581
Cevap
24
Favori
768.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SnWorg

Arkadaşlar bedava bilet günü nasıl yapıldığını biliyorum ama en çok kazandıran ve yüklemesiz olanlardan ne yapabilirim

Video izleme var birde yac ile vlc indirme var bunlar kolay olanlar.

şahsen video bugu buldum ve vıdeoların 9. sanıyesınde kapatıp yenıden açıyodum 130 gün bilet yapmıştım 30 gün bitti şuan 100 gunum var ama o gundur daha bug bulamıyorum 30 gündür

Maşallah videoyu nasıl kapıyordun anlamadım.

sayfayı yenılıyodum yıne aynı vıdeoyu acıyodum

Mobildede para olayı var finans müdürüne girince bir video izliyon 75.000 veriyor çok değil gerçi ama bir ara sorunsuzdu şimdi kapanıyor.

• Real Sociedad 4-0 Granada
  • Yeni çarpımları takım seçmiştim lille yi aldım ezik ama olsun

Lille:4-0:Reims
    3.yüm yönetim 4.lük yeter Dio ama hep ilk 2 de hemde kupayı alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabioxi

TSG 1899 Hoffenheim iyi takım
    takım seçmekte zorlananlar deneyin

Bana kalırsa Almanya'daki en iyi takımlar
    1-hannover 96
    2-wfl wolfsburg
    3-borussai mönchengladbach
    Bunlar hannoveri seçmenizi tavsiye ederim çünkü hedefi 9 dü galiba o civarlarda hem kadro iyiöhemde takım hedefi on numara

• Maçlar saat kaçta oynanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 1 Haziran 2014; 22:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

Maçlar saat kaçta oynanıyor?

Maç takvimin de yazıyor. En son oynayacağın maça gel orda oynanacak saat yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

Maçlar saat kaçta oynanıyor?

Maç takvimin de yazıyor. En son oynayacağın maça gel orda oynanacak saat yazar.

Teşekkürler.
  • Real Madrid 1-2 Real Sociedad
  • ben sponsor pay dan forge falan yapıyorum böyle böyle 835 bilet yaptım ayrıca 120 tanesinide 60 premiuma çevirdim :D 1000 tane rahat kasmışımdır forgeler çok zaman almıor ve her ülkede var tavsiye ederimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkancan10.5

ben sponsor pay dan forge falan yapıyorum böyle böyle 835 bilet yaptım ayrıca 120 tanesinide 60 premiuma çevirdim :D 1000 tane rahat kasmışımdır forgeler çok zaman almıor ve her ülkede var tavsiye ederimm

Forge derken hocam daha detaylı anlatır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ben sponsor pay dan forge falan yapıyorum böyle böyle 835 bilet yaptım ayrıca 120 tanesinide 60 premiuma çevirdim :D 1000 tane rahat kasmışımdır forgeler çok zaman almıor ve her ülkede var tavsiye ederimm

mesela bir vpn programı bulun almanya ya bağlanın teknik direktör ---> biletler ---> bedava bilet bölümünden sponsor pay a geçin forge of empires çıkar oraya rastgele üye olup 400 puan topluyorsunuz bilet veriyor 10 biletten başlar 50 bilete kadar yolu var :D ben şuan sponsor pay dan ban yedim kastığım biletleri harcıyorum yakında açılır :D

• quote:

quote:

quote:

mesela bir vpn programı bulun almanya ya bağlanın teknik direktör ---> biletler ---> bedava bilet bölümünden sponsor pay a geçin forge of empires çıkar oraya rastgele üye olup 400 puan topluyorsunuz bilet veriyor 10 biletten başlar 50 bilete kadar yolu var :D ben şuan sponsor pay dan ban yedim kastığım biletleri harcıyorum yakında açılır :D

O bir oyun demi ? oyunda 400 puan kasıcaz.Peki oyunda puan kasması zor mu ?
    Ben genelde videodan ve program indirmeden alıyorum bilet.

• önce ok ile gösteriler yerleri yapıyorum ondan sonra bi anlık boş bırakıyor ok falan göstermiyor o anda 100elmasla alınan büyük bina var 2tane ondan dikiyorum geri kalan parayıda kafama göre harcıyorum 500 puan oluyor yaklaşık bence denemelisiniz.
  • teamviewer dan yardımcı olabilirim
  • quote:

önce ok ile gösteriler yerleri yapıyorum ondan sonra bi anlık boş bırakıyor ok falan göstermiyor o anda 100elmasla alınan büyük bina var 2tane ondan dikiyorum geri kalan parayıda kafama göre harcıyorum 500 puan oluyor yaklaşık bence denemelisiniz.

Anladım hocam sağolasın klanlar falanda geliyor.
    O dediğiniz oyundan kaç bilet geliyor ?
  • quote:

quote:

önce ok ile gösteriler yerleri yapıyorum ondan sonra bi anlık boş bırakıyor ok falan göstermiyor o anda 100elmasla alınan büyük bina var 2tane ondan dikiyorum geri kalan parayıda kafama göre harcıyorum 500 puan oluyor yaklaşık bence denemelisiniz.

almanyada 30 luğu vardı diğer ülkelerde hatırlamıyorum ama 10dan aşağı değil birde supersonicte video çıkar özellikle avustralyada
  • quote:

quote:

quote:

almanyada 30 luğu vardı diğer ülkelerde hatırlamıyorum ama 10dan aşağı değil birde supersonicte video çıkar özellikle avustralyada

Türkiyede 3 diyor hocam

• Sporting de Gijon 2-0 Murcia

Her şey yolunda ;  Futbol Menajeri -OFM-
  • Lille:2-0:Saint-Etienne

2.yim 2de 2 İnşallah nazar deymez
    Ömer bu arada ben sana osm'den mesaj attım beni arkadaş ekler misin

• 700 günlük premium hesap satılır.
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.