Sergio Almaguer > tam bir balon Galatasaray 2003 4 maç
Meksikalı defans oyuncusu sanırım. Saçları uzun değil miydi bunun? Fatih Terim'in o sezon toplayıp getirdiği adamlaradn biri.
Jardel'e karşılık 3 balon birden :)))
Robert Spehar 2001-2002 1 Maç
Pavel Horváth 2001-2002 4 Maç
Mbo Mpenza 2001-2002 0 Maç
fabio Pinto 2002-2004 Galatasaray
1997 U-17 Dünya Kupasında Brezilya milli takım forması giymiştir. o zaman geleceğin en iyi hücum oyuncuları arasında gösteriliyordu. Galatasaray'da beklenen patlamayı yapamadıktan sonra gittiği takımlarda da umduğunu bulamadı ve vasat bir futbolcu profili çiziyor.
Cristian vardı bi ara
Bakalim bu ismi hatirlayacak misiniz.
yuzunu gizledik, zor bir soru biliyorum ama biraz zaman harcarsaniz bulursunuz kim oldugunu. Fazlada hirpalamayin kendinizi, parca kirarsiniz alimallah.
Novak vardı fenere kocaeliden gelen. bi de Gerson
Yaw Preko Fenerbahce
John Leshiba MOSHOEU
Ion Ionut Lutu Galatasaray 1997-1998
Flávio Conceição Galatasaray 2004-2005
Norman Mapeza Galatasaray 1994-1995
quote:
Orijinalden alıntı: kemalton
Yabancı değil;ama Bülent Akın için büyük futbolcu olacak dedilerdi
Hele Tarık ? Ne sansasyon yaratmıştı. Sonuç malum.
Müjdat Yetkiner
Fenerbahçeyi tutmama sebebimdir belkide. Küçükken bizim binada herkes Fenerliydi, dolayısıyla herkes bana Feneri tutmam için baskı kuruyordu. O zamanlar maçlar tv den şifresiz yayınlanırdı ve maçları seyreden herkes Müjdata bağırırdı, çağırırdı. Küçükken aklımda yer etmiş olmalıki hiç Feneri tutmak gibi bir düşünce gelmemişti.
Teşekkürler Müjdat, senin sayende doğru yolu buldum.
Müjdat'da futbolcudan çok Piyanist Şantör havası vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Müjdat Yetkiner
Fenerbahçeyi tutmama sebebimdir belkide. Küçükken bizim binada herkes Fenerliydi, dolayısıyla herkes bana Feneri tutmam için baskı kuruyordu. O zamanlar maçlar tv den şifresiz yayınlanırdı ve maçları seyreden herkes Müjdata bağırırdı, çağırırdı. Küçükken aklımda yer etmiş olmalıki hiç Feneri tutmak gibi bir düşünce gelmemişti.
Teşekkürler Müjdat, senin sayende doğru yolu buldum.
reinhard saftig
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
(FB)Sergio --> Eleman yedek olmasına rağmen her maç sonradan girip gol atar ve sonraki maç yine yedek beklerdi. Neredeyse her maç gol atmasına rağmen anlamsız bir şekilde gönderilmişti.(adamın resmi yok google'da)
Al burdan göster bakalım.
bu resimde sergen ve dimas ın kafalara dikkat.
faruk'un oturuş ne öyle :))) orman kaçkınımıdır nedir ?
Atkinson
gs ye 3 tane salladı başkada bişey yapmadı ama tarihe geçti.
bu maçı fenerli bir arkadaş ile Cine5'den şifreli dinlemiştik :) sonra Cine5 in seside kapatmışlardı zaten :) neyse atkinson yeni gelmişti maç kadıköyde yanlış hatırlamıyorsam . işte yine birbirimizi kızdırıyoruz klasik galatasaray fener muhabbetleri yok işte atkinson dan bişey olmaz vs .vs :) fenerli arkadaş atkinson attıkça hoplayıp zıplıyordu :D lan dedim şu işe bak :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshirô
Atkinson
gs ye 3 tane salladı başkada bişey yapmadı ama tarihe geçti.