kesinlikle fifa denemelisin. Pes bencede kötü bir oyun.
Benim ikinci favorim olan zaten ucuz bir oyun.19$.NSS3 denemelisin.Sonbaharın sonlarına doğruda NSS4 yani New Star Soccer.17 yaşıda bir futbolcu olarak başlıyosun gelişiosun antremana gidiosun evleniosun fln.
Sensible World of Soccer
gerçi onun çıkmasına var, uefa 06/07 oynayabilirsin hiç oynamadıysan değişiklik olur. arkadaşların dediği gibi pes 2008 bekle, haftaya fifa 08 demosu çıkacak.
Pes in yenisinde kadrolar güncel olur di mi mesela Tores Liverpool'dadır sonra Ribery falan Münih dedir di mi
yapacağın olay çok basit,mahalleden çocukları toplayıp mahalle maçı yapıcaksın.inan bana pes ten daha iyi ve 1080p
uefa cl 06-07 oynuyorum bi süredir ama pes6 dan ii değil
Pes in yenisinde kadrolar güncel olur di mi mesela Tores Liverpool'dadır sonra Ribery falan Münih dedir di mi
heralde ama en önemlisi henry barca da
Al Fifa 98 oyna
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
Sensible World of Soccer
gerçi onun çıkmasına var, uefa 06/07 oynayabilirsin hiç oynamadıysan değişiklik olur. arkadaşların dediği gibi pes 2008 bekle, haftaya fifa 08 demosu çıkacak.
Arkadaş FİFA 08'İ bekle ve onu al tavsiyem.
4EveR pes serisi pes 1 i oyna fifa 07 yi oynama
PES Multi sarar, Tek oynamak istiyorsan ve grafiklere önem veriyorsan FİFA.
Konami daha iyisini (2008) yapana kadar en iyisi PES6.Başka oyun arama derim onun için...
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
langırt
Ben 2003'ten 2007'ye kadar tüm fifa serilerini çıkar çıkmaz alıp 1 ayda bıkardım. Sonra 11 ay yeni fifayı beklerdim. Yeni gelen sürüm de eskisiyle hemen hemen aynı olurdu sinir ederdi beni. Düşünsenize 11 ay hadi abartmış olmayalım ama 9 ay kesin var yani Netten bakıyorum sürekli bi pes fifa savaşı var. Ben tabi ki fifa taraftarıyım. Bi gün fifa 07 den bıkmış ve 2008'i umarsızca beklerken biraz da mecburiyetten pes 6 yükledim. 1 hafta boyunca sinir küpü oldum. Top hiç bende durmuyordu
Ama ilk haftadan sonra o kadar hoşuma gitti ki, bakın pes 2008 çıkıyor ve hala pes 6 yüklü bende. Bıkmadan usanmadan oynuyorum, oynadıkça da hayran kalıyorum. Oynanabilirlik harika ve o kadar gerçekçi ki fifa halt etmiş gerçekten. Pes'in tadına vardıktan sonra fifa oynanmıyo arkadaşlar onu söylim.