Şimdi Ara

futbol oyunu arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch lerle düzeltiliyor süper oluyor hemde
  •  futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

•  futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

• kesinlikle fifa denemelisin. Pes bencede kötü bir oyun.
  • Benim ikinci favorim olan zaten ucuz bir oyun.19$.NSS3 denemelisin.Sonbaharın sonlarına doğruda NSS4 yani New Star Soccer.17 yaşıda bir futbolcu olarak başlıyosun gelişiosun antremana gidiosun evleniosun fln.
  • Sensible World of Soccer

futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

gerçi onun çıkmasına var, uefa 06/07 oynayabilirsin hiç oynamadıysan değişiklik olur.
    arkadaşların dediği gibi pes 2008 bekle,
    haftaya fifa 08 demosu çıkacak.

• Pes in yenisinde kadrolar güncel olur di mi mesela Tores Liverpool'dadır sonra Ribery falan Münih dedir di mi
  • yapacağın olay çok basit,mahalleden çocukları toplayıp mahalle maçı yapıcaksın.inan bana pes ten daha iyi ve 1080p
  • uefa cl 06-07 oynuyorum bi süredir ama pes6 dan ii değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:.

Pes in yenisinde kadrolar güncel olur di mi mesela Tores Liverpool'dadır sonra Ribery falan Münih dedir di mi

heralde ama en önemlisi henry barca da
  • Al Fifa 98 oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Sensible World of Soccer

futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

futbol oyunu arıyorum

gerçi onun çıkmasına var, uefa 06/07 oynayabilirsin hiç oynamadıysan değişiklik olur.
    arkadaşların dediği gibi pes 2008 bekle,
    haftaya fifa 08 demosu çıkacak.

• Arkadaş FİFA 08'İ bekle ve onu al tavsiyem.
  • 4EveR pes serisi pes 1 i oyna fifa 07 yi oynama
  • PES Multi sarar, Tek oynamak istiyorsan ve grafiklere önem veriyorsan FİFA.
  • Konami daha iyisini (2008) yapana kadar en iyisi PES6.Başka oyun arama derim onun için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

langırt

• Ben 2003'ten 2007'ye kadar tüm fifa serilerini çıkar çıkmaz alıp 1 ayda bıkardım. Sonra 11 ay yeni fifayı beklerdim. Yeni gelen sürüm de eskisiyle hemen hemen aynı olurdu sinir ederdi beni. Düşünsenize 11 ay hadi abartmış olmayalım ama 9 ay kesin var yani Netten bakıyorum sürekli bi pes fifa savaşı var. Ben tabi ki fifa taraftarıyım. Bi gün fifa 07 den bıkmış ve 2008'i umarsızca beklerken biraz da mecburiyetten pes 6 yükledim. 1 hafta boyunca sinir küpü oldum. Top hiç bende durmuyordu

Ama ilk haftadan sonra o kadar hoşuma gitti ki, bakın pes 2008 çıkıyor ve hala pes 6 yüklü bende. Bıkmadan usanmadan oynuyorum, oynadıkça da hayran kalıyorum. Oynanabilirlik harika ve o kadar gerçekçi ki fifa halt etmiş gerçekten. Pes'in tadına vardıktan sonra fifa oynanmıyo arkadaşlar onu söylim.

saygılar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.