Çoluk çocuk oyunu oldu diyenler için bir yorumum var ama sadece yorum hemen hakaret vs. gibisinden algılamayın. Bence bu tip şeyler oyuna eğlence getiriyor oyunun düz mantıklığı yerine çeşitlilik getiriyor. Sadece pk atıp maradonda pazar yapmak veya biryerlerde lv kasmak sıkıcı olabiliyor. Bu gibi durumlarda futbol gayet eğlenceli bir aktivite olabilir. Ama biraz geliştirilmesi gerekiyor tabi o ayrı :) bunun yanında daha değişik şeylerde getirseler gerçekten oyun eğlenceli hale gelir.
Haklısın şuanda bazı bebeler oyunu çözmek için ks atmaktan vazgeçti
Patch 1825 yüklenmiyor. Ne yapabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: RevidaL
Patch 1825 yüklenmiyor. Ne yapabilirim?
Ftp manuel olarak yüklemeyi dene
Maclarda cikacak kavgalari 4 gozle bekliyorum. Tribunlerde doner bicagi yerine hanguk swordlarini cekmis seyircilermi dersin, hakeme laf atanmi dersin hepsi guzel olur. Dusunsenize gececek diyaloglari Yonetim uyuma, kapaliya klima. Uyuma hakeeem Forvete asas koyayim, Kalede Priest dursun Hocam Warrioru degistir Spike i yiyince yerde kaldi zavalli :D Mage nin elinde Ron Staff i , Cabalama cabalama gir.. ..fasi.
çoluk çocuk oyunundan başka bi hal aldı diyen varsa oynamaya devam etsin. fire drake ile birlikte oyunun b*ku da çıktı
iyice b*ka cevirdiler
oyunun fakı çıktı nokta
euheheu güzelmiş :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Maclarda cikacak kavgalari 4 gozle bekliyorum. Tribunlerde doner bicagi yerine hanguk swordlarini cekmis seyircilermi dersin, hakeme laf atanmi dersin hepsi guzel olur. Dusunsenize gececek diyaloglari Yonetim uyuma, kapaliya klima. Uyuma hakeeem Forvete asas koyayim, Kalede Priest dursun Hocam Warrioru degistir Spike i yiyince yerde kaldi zavalli :D Mage nin elinde Ron Staff i , Cabalama cabalama gir.. ..fasi.
Red team 2dk lıgına kendini şampiyon sanar
Bakın biz yatmıyoruz, arada sırada işe yaramayan patchler bile olsa, onları siz değerli şövalyelerimize sunuyor demeye getiriyorlar işi.
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
Bakın biz yatmıyoruz, arada sırada işe yaramayan patchler bile olsa, onları siz değerli şövalyelerimize sunuyor demeye getiriyorlar işi.
Haklısın bi futbol sahayı bide moradon arenayı düzeltmek neki 1-2 günlerini almaz
Futbol isteyen açsın pes oynasın.
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
Futbol isteyen açsın pes oynasın.
Güncel fotoları görmek isteriz beyler
Tam bi curcuna, hiç keyifli değil :/
üstünüzde 10 dan fazla pendant olursa hepsini alıyor ve bir tane forma veriyor bilginize...
Bu k2 de çalışanlar harbi gerizekalı oyunun içine etmişler hala ne böyle yamalar çıkarıp milletle alay ediyorlarsa. İlk önce tüm hesapları silip hf yi kaldırıp düpeyi önleyip bir pacht çıkart sonra oyuna hiç bişey katma sadece cash te bişeyler satmaya uğraş
Lig koymadan tadı çıkmaz futbolun.Her serverin şampiyon takımı şampiyonlar ligine kalsın. Maç kazanana silver gem beraberlik blue box kaybedene red box şampiyona ise 400 cash
Gereksiz bir patch daha.Knight Online ile futbolun ne alakası varki..
Hileyi hurdayı kaldırmamalarını falan geçtim, her yaptıklarına pürüz çıkarmak istemiyorum ama; Arkadaş 'yenilik' demek bu değil ya Bu bir 'şövalyelik' oyunuysa ve sen farklı aktivitelerle bu oyuna eğlence katacaksan, o aktiviteleri de şövalyeliğe uygun biçimlerde yaparsın. Futbol ne lan yapmayın gözünüzü seveyim yapmayın