Şimdi Ara

Futbolcu Olmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 13 yaşındayım[aslında 14,nüfus cüzdanı hatası],boyum 1,60,kaleci olmak istiyorum.Arkadaşlarım ve hocalarım çok iyi olduğumu söylüyorlar.Okul takımına 2 sene boyunca kaptanlık ettiğimde ilk senede 2. ikinci senede ise 1. olmuştuk.Birkaç maçta isteğimle defansta oynadım,geri kalanlarda hep kalede.Kaptanlıktan ayrıldığım seneden beridir hiç bir başarı göremedik maalesef.Bu benimle ilgilimi bilmem ama 3 senedir 2 maç yapamadan eleniyoruz.Ayrıca kaptanlığımın ilk senesinde 2. olma sebebimiz final maçına geç gelmem oldu.Geldiğimde maç bitmiş ve 2-1 yenilmiştik.Başka ayrıntılara girersem,halı saha da,çimde de çok iyi olduğum söyleniyor.Şu ana kadar hatırladığım kadarıyla toplam 15 penaltı çekilmişse yaklaşık 7-8 tanesini çıkartmışımdır.Yediklerimin birkaçını GS altyapısına giden pro birinden yemiştim,çok sert çekiyor ama bir tanesini çıkartmayı başardım.Neyse,penaltılarda,uzak-yakın yumuşak-sert şutlarda çok iyi olduğum,sıçrama ve uçmamın,herhangi bir şutta ve atakta kalede tuttuğum yerin doğru olduğu söyleniyor.Bir maçtaki karşı karşıyaların 4 tanesinden 3 ünü çıkarabiliyorum en az.Asfalt,çim,halı saha farketmiyor,iş görüyorum yani..14 yaşındayım,sorayım tekrardan,geç mi kaldım,şansım var mı,cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler ve saygılar..

• Boyun ne kadar uzar mesele o, sonradan 20 cm atman lazım. Mümkün tabiki ama zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası boyum hızlı uzuyor.Geçen sene ölçtüğümde 160 cm idi.Yaş 12 idi geçen sene,aslında 13 yaşındaydım ancak nüfus cüzdanı hatasından dolayı 12 yaşında olarak gözüküyordum.Şimdi orjinal yaş 14.Boy kaç bilmem ama 3-4 hafta önce görüştüğüm kişiler bile her seferinde boyun uzamış diyorlar.Bende merak ettim açıkçası,bir daha ölçeceğim tahminim 165 cm felandır boyum herhalde.Kas ve reflekste de sıkıntı yok.Kaslarımı her gün geliştiriyorum,omuzlarım da genişliyor,bacaklarım zaten kalın,yapacak bir şey kalmıyor geriye..Sadece sorum bu yaş kaleci olmak için geç veya erken mi,söylediğim gibi nüfus cüzdanımda 13 olarak gözüküyorum.Bu yüzden biraz daha avantajlıyım diye düşünüyorum.Çevremde her maçta birkaç kişi yetenekli olduğumu söylüyor.Biraz kulüp tecrübem var.2 yıl önce gittim,4-5 günlüğüne.Arkadaşımın ayağı kırılınca gitmedim daha.Neyse,kaleci olma şansım var mı,bunu merak ediyorum,cevap için teşekkürler..

• Eğer iyiysen, tek sorun boy gibi gözüküyor. Boyun uzarsa neden olmasın. Yaşın iyi.
  • Teşekkürler cevap için..Sizce 13-14 yaşında bir kaleci için en az boy uzunluğu kaç cm olmalıdır,şutlarda,geri paslarda,ortalarda vb. pozisyonlarda kalemi çok iyi koruduğum söyleniyor ve bende koruduğuma inanıyorum,karşı karşıyalar frikik ve penaltılarda okulda en iyilerdenim.Boyum bana pek kısa gelmedi ama bazen yüksek topları zor çıkarıyorum ama yaklaşık son 5-6 ay içerisinde boyumun çok uzadığı söyleniyor,bu yuzden de gelecekte boy sıkıntısı olmayacak diye düşünüyorum..Gerisi bir kulübe yazılmaya veya direkt seçmelere girmeye kalmış gibi gözüküyor..Neyse,cevaplar için teşekkürler tekrardan,Allah çalışan herkese nasip etsin İnşallah yapmak istediğini....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.