Şimdi Ara

Futbolcuların tweet atması yasaklanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet doğru bir karar... Burada genelde gençler yazdığı için garip gelebilir ama iş hayatında bazı kısıtlamalar olabilir olmalıdırda.. Kulüplerde onların para kazandığı yer kulübü ve kendsni zor durumda bırakmamalaru için önlem grekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyon Dolarlari almayı biliyorlar .

Asgari ücret ile çalışılan çoğu iş yerinde mesai saatleri içinde telefon yasak. Bu saygıdeğer , milyonlarca parayı götüren futbolcularımizda işler yoluna girene kadar bir süre tweet atmazlarsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: juweLyn*

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

hep burdan işte ayak ayak üstüne atmada yasak

bunu bi kere daha izleyince azizden kat be kat daha nefret ettim

Bu adam siyirmis ya. Bizim orf ve adetlerimizde bir buyugun yaninda bacak bacak ustune atmak yoktur yakismaz diyo sanki adam Turk Bide demiyomu Fenerbahce Kulubu baskanini bekletti ula srn kimsin? Takimin icine ettin defol git artik seni hapisteyken destekledigim gunlere lanet olsun.

Futbolcuların tweet atması yasaklanmış

• Yav beyler iyi diyosunuz da Sow'un attığı tweet de bişey yok ki ? Adam neden kadroda olmadığımı bilmiyorum demiş hocasına mı sallamış ? Takıma mı sallamış ? Yoo adam neden kadroda değilim bilmiyorum bile diyemeyecekse ohooo
  • Son kale Fenerbahçe.

• Aziz Efendi orman kanunlarıyla takım idare etmeye çalışsın bakalım bu devran nasılsa döner birgün.
  • çok iyi oldu çokda güzel oldu taammı?
  • Elinde tivüt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.