Biz gerekli istişareyi yaptık, açıklama yapmanın sizin için pek bir anlamı olacağını sanmıyorum yukarıda yazdıklarınız belli. Allahın hırsızı RevivaL yazmışsınız. İnsaf.
Gelelim konuya;
2) Takımların, kulüp başkanlarının, futbolcuların veya 3. kişilerin isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye 7 gün bölüm kısıtlaması verilecektir. (Örnek: gese-febe-bejeke-azize-şaban-6S-7enerbahçe-Cekirdek-kuruyemiş-Tüpcü-8eşiktaş-şikebahçe-fenevbahçe-ağlamak-beden hocası-haşortmanlı vs.)
Yukarıda yazdıklarında ben emek hırsızı kelimesi göremedim. Orada o kelime yoktur diye işlem yapılmayacak anlamına da gelmiyor. Madde 7'den işlem yapılabilirdi belki ama ben yapmamaktan yana kullandım.(aynı cümleyi siz de kullanmış olsaydınız yine aynısını yapardım). Bu benim Beşiktaşlı olduğum için tarafsızlığımı yitirdiğim anlamına mı geliyor orayı çözemedim. Emek hırsızı kelimesi ile küçük araştırmalarım fazla detaya inmeden örnekler vereyim. Hiçbirine işlem yapılmamış.
Son zamanlarda en çok şikayet sistemini kullanan @teoska nickli arkadaşımızın şikayetleriyle en çok ben ilgilendim kendisi de bilir. Kaç tane uyarısını reddettim, bir kere olsun bana sitem etmedi geri dönüş de yapmadı. Bazı arkadaşlarımız da şikayet ettikleri üye ile ilgili işlem yapılmadığında pm ile döndüler, açıklama ile geri bildirimde bulunup anlaşıldı.
Dün tam uyuyacakken TheWazz nickli arkadaşın mentionu ile konuyu gördüm. O yazıdan sonra uyumanın imkanı yok. Bir de "+" oy verenler olmuş. Oy verenlere bakıyorum, bazılarına zararım bile dokunmamış; bazılarını hiç görmemişim; bazıları da konuştuğum kişiler.
Yaklaşık 2 haftadır rds ve Güven'e Gs bölümüne birini alalım dedim, onlar da tamam dediler. Bir kaç öneride de bulundum. Bazı arkadaşlarla pm ile de ön görüşme yaptım. Nicklerini de bildirdim. Başvuruda bulunmak isteyenler konuyu inceleyebilirler.