Son defans oyuncusunu geçtiğin anda herhangi bir oyuncun ofsayta düşeceği için bu plan yatar.Bir daha ki sefere görüşmek üzere.
Not:Asıl Einstein ben değilim.
Aynı anda defansı geçiceklerinden ofsayta düşme şansları yok. Evet einstein değilsin.Rıdvan Dilmen?
quote:
Orijinalden alıntı: andaceyi
Son defans oyuncusunu geçtiğin anda herhangi bir oyuncun ofsayta düşeceği için bu plan yatar.Bir daha ki sefere görüşmek üzere.
Bizde son defans oyuncusunu geçtikden sonra sadece bir kişi topu sürer.Kimseye pas atmadıgı icin ofsayt olmaz.En kötü çemberi bozarı
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
11 Kişi kaleye dizilirlerse napçan.
böyle mantığa böyle düz mantık
quote:
cevap budur ağa ^^ tebrik ettim
quote:
Orijinalden alıntı: andaceyi
Top pası vereceğin kişiden ilerideyse problem yok
adamlarda tek sıra halinde dizilip çemberin geçmesine izin vermezler olur biter kendini zeki zanneden arkadaş
adamın biri çemberin gittiği güzargahta kalenin önünde durursa cember nasıl ilerleyecek? iterek ilerlemeye çalışırsan topsuz alanda müdahaleden faul olur
quote:
bu daha iyiydi
quote:
Global futbol anlayışı.
Son defans oyuncusunu topluca geçerseniz çemberde kaleye yakın oyuncular en arkadakinden daha önce son adamı geçeceği için o esnada çok ani bir refleks ile hepsinin aynı anda durması gerekir ki arkadan gelen adam topu önüne alabilsin.Ancak bu şekilde olabilir.Yoksa koşmaya devam ederlerse aktif alan içinde ofsayta düşebilir hepsi.
Ayrıca çember şeklinde giderken herkes aynı anda son adamı geçemez beyler.
quote:
Yapma volkann.
quote:
Orijinalden alıntı: Ganja34
quote:
bu daha iyiydi
neresi iyi bütün maçlarda berabere kalsalar yeter zaten
quote:
Çok iyiydi be.
Ayrıca rakip oyuncuları koştura koştura sizin tarafa gider ofsayta düşersiniz.