Şimdi Ara

Futbolda Topa Nasıl Sert Vurulur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
65.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Öncelikle topa sert vurmak için ayak gücü yada bilek gücü lazım değil...Beyninle çekmen lazım şutu yani sert vuracağına inandırman lazım kendini bide tekrar da önemli tabi topa 1 sene vurmayan adamla sürekli şut çeken adam arasında fark vardır.

%70 Beyin.
    %20 Bilek
    %10 Ön bacak kası.

5-6 ay bilek ve bacak çalışsam C. Ronaldo'yu geçerim o zaman. %70 olarak üstünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Öncelikle topa sert vurmak için ayak gücü yada bilek gücü lazım değil...Beyninle çekmen lazım şutu yani sert vuracağına inandırman lazım kendini bide tekrar da önemli tabi topa 1 sene vurmayan adamla sürekli şut çeken adam arasında fark vardır.

%70 Beyin.
    %20 Bilek
    %10 Ön bacak kası.

5-6 ay bilek ve bacak çalışsam C. Ronaldo'yu geçerim o zaman. %70 olarak üstünüm.

He yavrum he
  • topun dibine vurmayacaksın tam ortasınada vurmayacaksın sağ tarafını kullanıyorsan sol ayagını topun bir omuz yakınına koy omuzlarını genis tut ve ayagının ucuyla vur tabii ayakkabı onemli ucu sert bir halısaha kramponu lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Futbolda Topa Nasıl Sert Vurulur ?

En önemlisi bu.

Bunun yanında topa kalçadan vurman önemli, dizini kırmadan ayağının üstüyle düz bir vuruş yapacaksın. Ayrıca sağ ayağınla vuruyorsan sol ayağın topun yanında olmalı destek açısından.

Alttaki videoda 10:30 dan sonrasını izle ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Baros sağ ayağıyla vuran bir oyuncu ama sol ayağına dikkat et nerede olduğuna iyi bak. Bu düzgün vuruş yapman için çok önemli. Topa vururkende geriye yatma dağa taşa gider yüksek ihtimalle.

• serçe parmağınla vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Dizinden vurmayacaksın , güç baldırdan gelecek sonra topun tam ortasına ayakkabının bağcık kısmıyla vuracaksın , zamanla alışırsın.

bu arkadaş doğru demiş topa vrrken dizden aşağısı deil bacağını bütün olarak kullanacaksın hatta ronaldoyu bilim adamları inceliyordu youtube'a yaz bulursun ronaldo belgeseli ntvspor yayınlamıştı 45 dk felan, ancak bağcık kısmıyla demiş arkadaş ona katılmıyorum bağcık kısmı ayak bileğine yakın oldugu için topa vururken engel teşkil eder,bence bağcık kısmı ile ayak ucu arasında kalan bölgeyle topun ortasının hafif altına vurmak yani topu ayaga oturtmak sert sut çekmek için önemlidir
  • Ben sert vururken carlos tarzi vuruyorum biraz. Gerci bu aralar sakatlik korkum var ama. Anlatiyorum. Topu sektir tam yere dusecekken bacagini geriye at ve tum bacagini savur. Diz altini degil. Yerden ise. Topa hangi ayakla vuruyorsan topun tam zitti caprazina gec. Yani bir adim boyu yatay mesafe ve gerilme uzakligi. Topa adimlarini alirken son adimin topun yakin caprazinda olacak ve kosuyormuscasina diger bacagin geride olacak. Nefes verirken topa ya tarak kemiginle ya da son 3 parmaginla vuracaksin. Ayagini duz savurursan olmaz vucudun da egimli olacagi icin ayagini da topun neresindeysen o tarafa dogru savur. Tabiki ayakkabi da onemli. Bildiklerim bunlar. Hedef kalcadan vurmak. Calfle degil.

• Benim bagcik kismi sag tarafta o ne olacak disiyla mi vurcamAyiptir soylemesi topa hayvan gibi vururum herkes dumduz vur demis ama ben oyle daha yavas vuruyorum topu ayagina tam oturtman gerek.Ben her zaman bas parmakla ayak icinin ortasindan vuruyorum yani bas parmagin yan kismiyla.Hem sert hem kavisli gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Kalçadan çıkarırsan daha sert vurursun,

Pek bilgim yok fail olabilirim

Doğru kalçadan sallayacaksın dizi kırmadan şak diye geçir sıradna 5 liralık topları duvara abanarak patlatıyorum çok sert vururum misal orta sonda ve lise 1 de 2 kalecenin kolunu kırdım Lise bitti sayılır hala kasap derler basket futbolda köpek gibi dalarım 175 e 60 kiloyum ama kemikli derler ya 190 a 90 ları yerden yere seriyorum
    Şimdi salladın diyenler olacak istanbul küçükçekmecede bi maç ayarlyacam dh için adam başı 5 TL ye önümüzdeki hafta falan o zaman geli video çeker izler foto çeker falan yani.

• Burun akar

• hahahaa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.