Şimdi Ara

FutbolMenajeri | DH Fantazi Ligi - HERKESE BAŞARILAR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
1
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fantazi , de nasıl oluyor hocam , herkes istediği takımımı alıyor yani ? , 3-4 kişi barça , 5-6 kişi madrid , city united , ? karışık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adler1

Fantazi , de nasıl oluyor hocam , herkes istediği takımımı alıyor yani ? , 3-4 kişi barça , 5-6 kişi madrid , city united , ? karışık mı

160 milyon Euro bütçe veriliyor. 23 kişilik kadro oluşturuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım , sağolun , takımıda biz seçiyoruz sanırım
  • quote:

anladım , sağolun , takımıda biz seçiyoruz sanırım

Takımı siz oluşturuyorsunuz. Adını siz koyuyorsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

anladım , sağolun , takımıda biz seçiyoruz sanırım

Takımı siz oluşturuyorsunuz. Adını siz koyuyorsunuz :)

Bugun lige basliyor muyuz? Umarim hepimiz icin eglenceli bir lig olur ve herkes takimiyla ilgilenir

• beklemedeyiz :)
  • Arkadaşlar ligimiz kuruldu.

Cezalı olduklarından ötürü haberdar edemediğim [DMC] ve Gaston Ramirez arkadaşlarımıza özel mesaj attım.

2 gün içinde bu arkadaşlarımızdan ses çıkmaz , lige katılmazlarsa başka başvuruları değerlendireceğim.

İlk mesaja bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 15 Ağustos 2013; 21:56:53 >
  • quote:

Arkadaşlar ligimiz kuruldu.

Cezalı olduklarından ötürü haberdar edemediğim [DMC] ve Gaston Ramirez arkadaşlarımıza özel mesaj attım.

2 gün içinde bu arkadaşlarımızdan ses çıkmaz , lige katılmazlarsa başka başvuruları değerlendireceğim.

İlk mesaja bakınız.

Lige giriş istedim, herkese başarılar şimdiden
  • İlk mesaja bakınız.
  • Arkadaşlar oyundaki nicklerinizi lütfen belirtiniz.
  • quote:

Arkadaşlar oyundaki nicklerinizi lütfen belirtiniz.

berke 260
  • beyler benim ana hesabimda yer olmadigindan yeni hesap actim dh nickimle ayni haberiniz olsun.

• Adındanda anlaşılacağı üzere F.C. Lucifer benim. Herkese başarılar. Yine 3 hesabım oldu lanet olsun ki. Bakmak zor geliyor arada Bir Barça bir City bir de bu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Adındanda anlaşılacağı üzere F.C. Lucifer benim. Herkese başarılar. Yine 3 hesabım oldu lanet olsun ki. Bakmak zor geliyor arada Bir Barça bir City bir de bu var.

benim 7 hesabım oldu yahu
  • An itibari ile kurdum bende, Naughty Fc benim
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Rm vardı bir tane de arkadaşa verdim bakmıyor o da ama 1. gidiyor hesap 6 puanla. Aslında ben küçük takım alırdım ama son 5 takımım birinciliğe oynuyor nedense zevk alamıyorum artık. Hepsi birinci gidiyor. Aslında normal bir lig açılsaydı en alta oynayan takımlardan alacaktım ama kısmet değilmiş.
  • OriginalBiscuits kuruldu, takım kurarken çok büyük hata yaptım 5 ortasaha oynarım ve yedek ortasaha almamışım bakalım nasıl idare edeceğim bu durumu, arada 5-3-2'ye falan mı dönsem napsam, hiç olmadı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Rm vardı bir tane de arkadaşa verdim bakmıyor o da ama 1. gidiyor hesap 6 puanla. Aslında ben küçük takım alırdım ama son 5 takımım birinciliğe oynuyor nedense zevk alamıyorum artık. Hepsi birinci gidiyor. Aslında normal bir lig açılsaydı en alta oynayan takımlardan alacaktım ama kısmet değilmiş.

haci lewa ve gotze'yi sen almisin galiba takas yapalim la ver onlari bana pu sana ya

• beyler benim takım tamamda nasıl kuruyoruz takım? Yönete tıkla vs yaptım tkaımda tam her yer yeşil. Ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

beyler benim takım tamamda nasıl kuruyoruz takım? Yönete tıkla vs yaptım tkaımda tam her yer yeşil. Ne yapmam gerek?

en az 20 futbolcu alman lazim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.