Şimdi Ara

FutbolMenajeri | DH Fantazi Ligi - HERKESE BAŞARILAR! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
1
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Yanlış seçim.

Nası layn.

Forvet hattına 41m vermişsin bi' kere hayatta yedek oturtmazsın onları, 4-3-3 değilse 3-4-3 oynarsın.

Marquinhos, M. Fernandez, Mangala
    Alex, Allen, Jorginho, Ramirez
    Benteke, Bony, Sharawy

şeklinde.
  • Taktiği düzgün kurarsan forveti defansta bile oynatıp verim alırsın Oynadığı yer fark etmez yeterki taktik düzgün olsun.
  • İyi be sildik mesajı. @Gaston Ramirez
  • Bilet günü ne? En son fi tarihinde oynadığımda hiç öyle bir şey yoktu.
  • Arkadaşlar ligimiz doldu.

Katılan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.

Menejerler ve takımlar ilk mesajda belirtilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yerim ama atarim herhalde

• Yaş ortalamasına nereden bakılıyor? + Maçların saatleri belli mi, şuan 17 saat içinde yazıyor.
  • quote:

Yanlış alıntı oldu o zaman. Jeraldez adlı arkadaşa sesleniyorum senin 58 forvetine talibim.

hocam napıcan 58 lik forveti :D , adam sayısı tamamlansın diye aldım zaten onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adler1

quote:

Yanlış alıntı oldu o zaman. Jeraldez adlı arkadaşa sesleniyorum senin 58 forvetine talibim.

hocam napıcan 58 lik forveti :D , adam sayısı tamamlansın diye aldım zaten onu

4 forvet var 5. forvet lazım gücü fark etmez.

• Beyler kadro değeri 175m'i nasıl geçebiliyor? @Lucifer1905
  • @DD11: Herhalde antrenmandandır.

Arkadaşlar gün ne zaman bitiyor oyunda? Ana oyuncularımı antrenmana verdim, ilk maç da sabah erken saatte galiba. Kadrosuz girmesini istemem takımımın Kaçta antrenman filan sıfırlanıyor gece?
  • KAdro değerin oyuna 175m luk bütçe ile bşladın oyuncu satıp veya oyuncu alırsan kadro değeri değişiyor.

Maç saatlerini fixtürde bakarsan 04.30 olarak gösteriyor.

Yaş ortalamasına ise Takım > Takım istatistiklerinden bakıyorsun. (http://www.futbolmenajeri.com/Stats/Team)
  • quote:

KAdro değerin oyuna 175m luk bütçe ile bşladın oyuncu satıp veya oyuncu alırsan kadro değeri değişiyor.

Yaş ortalamasına ise Takım > Takım istatistiklerinden bakıyorsun. (http://www.futbolmenajeri.com/Stats/Team)

Adamsın.

Peki lig dışındaki oyuncuları transfer edemiyor muyuz? Örnek ligde Reus yok alamaz mıyım ben bunu?
  • Bu gece ilk maçlarla başlıyoruz herkese başarılar (@deyvidey dışında herkese) güzel ve double yapacağım bir dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

quote:

KAdro değerin oyuna 175m luk bütçe ile bşladın oyuncu satıp veya oyuncu alırsan kadro değeri değişiyor.

Adamsın.

Peki lig dışındaki oyuncuları transfer edemiyor muyuz? Örnek ligde Reus yok alamaz mıyım ben bunu?

Bilet günü sahibi olursan Scout ile alabilirsin ama o kadar parayı elde etmek zor oluyor fantezi liginde yani genel olarak fantezi liginde transfer olmaz, bu yüzden elindeki kadroyu iyi ayarlamak ve onunla yetinmek gerekiyor

• La bu ligde bi terslik var galiba. Oyuncuları antrenmana soktuk 2 gündür oyle duruyor.

• Benimkilerde sorun yok 2si +1 2si +2 almış, sen yanlış topcuları sokmuş olma antrenmana 30+ yaşlı olanlar almaz ya antrenman
  • Bende 2 bilet günü var ama bu ligde kaşif kullanılamaz diyo @tolga226

Bende oyuncuların biri +1 biri +2 aldı? @POSE1DON
  • Abi bendekiler 2 gündür antrenmanda vallahi :D Bi değişiklik göremedim :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.